• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İnek sütü alerjisi ve Rota aşısı

nerissa147258

Guru
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2012
49
2
286
İstanbul
Arkadaşlar merhaba 3 aylık bebeğim var inek sütü alerjisi var kakasında bir defa kan gördük hep huzursuz bi bebeğim var. Kan testinde alerji çıkmadı bağırsak kaynaklı bi alerji 1 yaşına gelince ortadan kalkıyormuş. Bu alerji çıkmasa rota aşısını yaptıracaktım ama şimdi kararsızım. Çocuk Alerji doktorumuz yapılmamalı dedi. Çocuk gastroenteroloji doktorumuzda yan etkileri var ama yapılmalı dedi yapılmayıp virüs kaparsa bebeğiniz sonuçları daha kötü dedi hastane yatışı ile sonuçlanıyormuş. Ne yapacağımızı ne karar vereceğimizi şaşırdık. İnek sütü alerjisi olanlar ne yaptınız acaba nasıl sonuçlandı tecrübelerinizi çok sevinirim

Benim de bebeğim bağırsak tepkili. Kakasında kan görüyorum ara ara. Alerji doktorum önermedi, pediatri doktorum da önermedi. Yaptırmadım. O kanamalı alanlardan birine yerleşirse virüs daha kötü olur dediler.

Biz de aynı durumdaydık, ilk dozu yaptırmıştık alerjisi çıkmadan ikinci dozu danıştık yaptırın dedi çocuk alerji profu.

Back