Inegöl'den mobilya

KuRabiYe

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Ocak 2009
9.187
1
0
K.K.T.C.
Arkadaşlar inegöldeki mobilyacıları gezen yada ordan almayı düşünen var mı?
fikirleriniz neler fiyatları ve kaliteleri nasıl sizce?

cnm bende ordan dusunuyordum ama bıcok kısı alınmaz bosver burdan al dedı ben bursalıyım cok rahatta ordan alabılırım aslında yerlerını bılen tanıdıklarım var en yakın abım oturuo bursada o bıle almadı yanı bı mobılyacıya yaptırma yaptırdı koltuk takımını ama ucuz yaptırmıs ve saglam da yanı..1100 tl ye yaptırmıs ve 100 tl taksıtle oduodu en son onu bılıorum..ama soruyım tekrardan aksamları nete gırıo ole denk gelırse ararım cunku esnaf kendısı cok fazla gorusemıoz okıs net bılgı hem kendım ıcın alıcaktım zaten tam net bılgı alıyım sana solerım burdan

bu hafta pazar günü fuar var diye biliyorum canım. bende bursalıyım, gidip gitmemekte kararsız kaldık doğrusu..vaktin ve imkanın varsa gidip bi bak derim pazar günü

Modesa ve masko gibi mobilya üzerine olan sitelerin çoğu mobilyaları inegölden yada Ankara'dan getiriyo arkadaşlar. Mobilya için taaa ınegöle gitmenize gerek yok yani.

€lif;6226137 .!.:
Modesa ve masko gibi mobilya üzerine olan sitelerin çoğu mobilyaları inegölden yada Ankara'dan getiriyo arkadaşlar. Mobilya için taaa İnegöle gitmenize gerek yok yani.

işte cnm bende o yüzden sordum oraya gidip daha ucuza alabilirim aynı ürünü diye düşünüyorumm

minilya sağol cnmm

kızlar bende inegölden alıcam mobilyalarımı netten bakıyorum firmalara hatta bazılarını arayıp görüştüm nakliye işinide ayarlıyolar

ben koltuklarımı ingöl den aldım
"saloni "mobilya dan..
masko modako demir kapı ankara siteler gezmediğimiz yer kalmadı..
fiyatlar hemen hemen heryerde aynı..[ masko biraz diğerlerinden pahalı gibi ama orayıda ben beğenmedim/B]

slm kızlar bizde mobilyalarımızı inegölden aldık.çok şık kaliteli ve fiyatları çok uygun.biz fuardan aldığımız için daha da uyguna aldık.koltuklarımızı ve yatak odamızı çelmo mobilyaddan yemek odamızı eronur mobilyadan aldık.düğünümüze yakın telefon açacağız kendi nakliyeleriyle getirecekler...

ben de inegölden aldım ve çok memnunum hem uygun hem de kalite olarak iyi ve kullanışlı.. o fiyata diğer mobilyacılardan hayatta alamazdım iyi ki ordan almışım diyorum şimdi gelip gören herkes de çok beğeniyo mobilyalarımı

dediğim gibi ben en çok "saloni" yi beğendim 2 şubesi var inegölde kimse sorasınız gösterirler..

Bilmiyorum ne kadar süre geçti ama bizde saloninin internet sitesinden bir kaç model beğendik izmirdeyiz acaba fiyatları nasıldı bilgi verebilir misiniz ? Umarım uygundur çok modern bir çizgisi var.

Bursalı arkadaşlar bir de izmir yolunda el emeği diye bir yer var, evinize geliyorlar ve sizin istediğinize göre mobilya dizayn ediyorlar, biraz pahalı ama içinize siner, bir arkadaşım yaptırdı çok memnun kaldı, yatak odasında bambu kolonlar vardı :) inernetten aratırsanız bulursunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…