• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Inditexten olumlu mail

esratokez

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Ocak 2020
2
0
1
28
Arkadaşlar merhaba. Bundan 1-1 buçuk ay öncesi kadar inditex grubunun iş ilanına başvurdum. Sonrasında Levent mm Plaza da bir görüşmem oldu. Ardından da aynı gün içerisinde görüşmemizin olumlu geçtiğine dair bir mail aldım. Mail sonrasında dönüş olmadı henüz. Durum hakkında bilgi alabileceğim bir iletişim bilgileri de yok. Konuyla ilgili yardımcı olabilecek düşüncesini paylaşabilecek yönlendirme yapabilecek birileri varsa sevinirim. Teşekkürler

Arkadaşlar merhaba. Bundan 1-1 buçuk ay öncesi kadar inditex grubunun iş ilanına başvurdum. Sonrasında Levent mm Plaza da bir görüşmem oldu. Ardından da aynı gün içerisinde görüşmemizin olumlu geçtiğine dair bir mail aldım. Mail sonrasında dönüş olmadı henüz. Durum hakkında bilgi alabileceğim bir iletişim bilgileri de yok. Konuyla ilgili yardımcı olabilecek düşüncesini paylaşabilecek yönlendirme yapabilecek birileri varsa sevinirim. Teşekkürler
maile geri dönüş yaptınız mı

Yaptım evet. Ama gönderilmiyor sistemsel olarak kabul etmiyor maili inditex
Linkdnden inditex diye aratıp insan kaynaklarına ulaşıp msj atabilirsiniz
Veya inditex türkiye yazınca googlede bi telefon no çıkıyo orayı arayabilirsiniz

Back