Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
135 tl geldi canımKızlar elektrik faturanız ekim ayında ne kadar geldi ?
Hoşgeldin canımMerhaba, bende sizinle birlikte birikim yapmak istiyorum. Esimde bende ogretmeniz. Toplam gelirimiz ortalama 11bin aylik. Sabit giderlerimiz de soyle
Ev kredimiz : 3900. 15ayimiz kaldi
Oglum ana okuluna gidiyor aylik 300lira
Kizimin bakici parasi 800
Fatura giderimiz elektirik su internet 200-250 civari
Dogalgazi yazmadim kis geliyor diye.
Kredi kartini olabildigince az kullanmaya calisiyoruz.Taksitli alisveris yapmamaya calisiyoruz.
Ona ragmen 1000den asagi odemiyorz. Bu ay hem cocuklarin masrafi hemde oglumun odasini duzenledigim icin cok fazla geldi. Gelenle gideni karsilastirinca nereye gittigi belli olmayan bi para var. Buna da burda sizinle birlikte kenara birikim olarak atmaya caliscam.
Hedefimiz yaza kadar kredi borcumuzu bitirip arabamizida uzerine koyarak benim okulum civarindan bi ev almak. Cunku benim okulum oglumun okulu ve kizimin bakicisi ayni yerde. Araba masrafimiz en azindan yariya dusecek bu durumda.
Merhaba canım hoşgeldinselam kızlar.. ev tam takır.. zaman yaratıp alışveriş yapmam gerek.. sebze, meyve bitti. kızıma da kışlık bi kaç parça kıyafet almalıyım.. kadife taytlar var sıcak tutar onlardan bakınacam..
Insallah burdan ogrencegim cok sey var. Ozellikle cok dikkat etmeme ragmen israf edilen yemekler.Hoşgeldin canım
Allah kolaylıklar versin
İnşaallah güzel birikimlerimiz olur
Hem para güzel paylaşımlar sayesinde tecrübeler biriktiririz
Ben de kizima da ogluma da bi kac sey almaliyim kislik. Benim de kaban ihtiyacim varselam kızlar.. ev tam takır.. zaman yaratıp alışveriş yapmam gerek.. sebze, meyve bitti. kızıma da kışlık bi kaç parça kıyafet almalıyım.. kadife taytlar var sıcak tutar onlardan bakınacam..
Merhaba canım geçmiş olsunMerhaba kızlar , bu hafta sonunu hasta olarak geçirdim maddi olarak zor bir dönemden geçiyoruz rabbim ferahlık versin inşallah
Merhaba canım çok teşekkür ederim. Bugün çalıştım ama nasıl çalıştım bende bilemedim. İş çıkışı serum taktırdım eve geldim uyudum yeni kalkabildimMerhaba canım geçmiş olsun
Rabbim şifalar versin
Maddi sıkıntıların için de bir çıkış yolu nasip etsin
İnşaallah en kısa zamanda feraha çıkarsın
Çok teşekkürler. Kabana ihtiyacım var aslında ama ben alamıyorum öyle ya insanlar ne güzel kıyafetler buluyorlar ben ise bakıyorum ama bulamıyorum doğru düzgün.kızlar göztepe optimum avmde garaj günleri var
kabanlar kazaklar ayakkabılar vs baya uygun fiyatlı
biraz pazar yerine dönmüş herkes hunharca saldırmış ama aralarından çekip bulursanız uygun fiyatlı alışveriş yapabilirsiniz
ayrıca 9-10-11 kasım da trendyolda güzel indirimler olacak
29 kasımda da zaten kara cuma var
alışveriş yapcaksanız bekleyin bu günleri
Maaşını 29 Kasımda mı alıyorsun?29 kasımı bekle diye kendimi durduruyorum . Harcama yapmak da istemiyorum . Elimdekilerle idare ediyorum.
hayır canım. büyük indirim diyorlar ya onun için dedim. tabii takip ettiğim ürünlerin fiyatlarını biliyorum. Gerçekten indirim var ise alışveriş yapıcamç. maaşımı 14 ünde alıyorumMaaşını 29 Kasımda mı alıyorsun?