Indirim! 4. Kış kitap günleri

cyd86

Guru
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2010
10.168
6.717
448
Merhabalar, benim gibi kitap kurdu olanlar için harika bir haber olduğunu düşünüyorum. Hep moda indirimlerini mi konuşacağız sanki, değil mi ama?

Online kitap satış adreslerinden, ilknokta.com -- kitap dnyas her sene olduğu gibi bu sene de Kış Kitap Günleri kampanyası başlattı.

Yıllardır Haber7 kitap sayfasının strajik ortaklığını da yürüten ilknokta.com sitesinin sahibi ve yayıncılık piyasanın kıdemli isimlerinden Ünal Koçak, ilknokta.com IV. Kış Kitap Günleri kapsamında, İthaki, Can, Yapı Kredi, Doğan Kitap, Kabalcı, Profil, Timaş, Nesil, İş Bankası, İletişim, Altın Kitaplar v. b. ünlü yayınevlerinin kitaplarını özel indirimlerle okurlarına ulaştıracağını açıkladı.
Koçak, “ Kış Kitap Günleri süresince indirmde olacak yayınevlerine ait on binlerce kitapta yüzde ellilere varan indirimler uygulandığı kampanya bir ay boyunca okurlara hizmet verecek. Arşiv niteliğinde ve sınırlı sayıda yazarlarından İmzalı Kitaplar ile yazar setleride kampanya süresince bulunabilecektir ” dedi.
Türkiye’nin heryerinden sipariş verilebileceğiniz 5. Kış Kitap Günleri, 16 Ocak – 15 Şubat tarihleri arasında gerçekleşecek.

Bende böyle bir başlık açmayı düşünüyordum ama benzer bir konu varmış
Başka bir yerdede yazdığım gibi D&R online satış sayfasında her güne özel bir kitabı çok uygun fiyattan satıyor.
Güncel Son çıkanlar dahil örn. bugün Bir Yumak Mutluluk 5 TL idi 3,5 ta kargo parası

Geçenlerdede A101 'e çok satanlar adı altında kitaplar geldi uygun fiyata gördüğümüz böyle kampanyaları paylaşabiliriz değilmi?

Evet kesinlikle paylaşmalıyız. A101'de Küçük Mucizeler Dükkanı 9.90TL idi, ayrıca D&R'dan Elif Şafak-Aşk kitabını da 10TL almıştım. BU topicten kitap indirimlerini/kampanyalarını paylaşmaya devam edebiliriz

Bir de yöneticiler izin verir mi paylaşılmasına bilmiyorum ama kişisel blogumda bir kitap okuma kampanyası başlattım. İlgilenenler blogumdan bilgi alabilir ya da özel mesaj ile bana ulaşabilir.

Bugün D&R Kitap Fırsatı
Psiko-Analist
Yazar:John Katzenbach
Çevirmen:İpek İbik

Kitap için çok güzel yorumlar yapılmış. Bugüne özel fiyatı 5TL

GÜNÜN KİTAP İNDİRİMLERİ

www.dr.com.tr:
Rüzgarı Dinleyen Çocuk - William Kamkawamba %74 indirimle 5,00 TL
www.okuoku.com:
Kuantum Başarı - S. Anne Taylor %67 indirimle 5.00 TL
Umut Dolu Bir Kalp - Kim Vogel Sawyer %75 indirimle 5.00 TL
Everest Yayınları %30 indirimli
www.netkitap.com
Zencefil Adam - J.Patrick Donleavy %45 indirimle 3.85 TL
www.pandora.com.tr:
Fetih ve Kıyamey 1453 - Feridun M. Emecen %30 indirimle 11,55 TL
www.kitapyurdu.com
Timaş Yayınları %30 indirimli
Baraka - William P.Young %76 indirimle 4,00 TL
Çirkin - Judith Ivory %59 indirimle 7,00 TL
www.hepsiburada.com:
Şah Mat - Maria Mazzanti %40 indirimle 14,90 TL
Paranoya - Tami Hoag %73 indirimle 4,90 TL
Histeri - Laura Lippman %56 indirimle 7.00 TL
www.acilkitap.com
Sol Ayağım - Chiristy Brown %20 indirimle 11.20 TL
www.idefix.com:
Bin Yılın Sonu - Abdurrahman Babacan %50 indirimle 37,50 TL
www.kitapadresi.com:
Antik Yayınları %40 indirimli
Feniks Kitap %35 indirimli
Profil Yayıncılık %40 indirimli
Pozitif Yayınları %40 indirimli
www.kitapindirim.com:
Aşk'a Yolculuk - Sinan Yağmur %32 indirimle 10.20 TL
www.kipitap.com:
Bir Varmış Bir Yokmuş - Tony Wolf %35 indirimle 48.75 TL
www.ilknokta.com:
Okçıların Efendisi - Conn Iggulden %45 indirimle 11.00 TL
Zulu - Carly Ferey %40 indirimle 15.00 TL
Rüzgarın Adı - Patrick Rothfuss %50 indirimle 17.50 TL

Aklınızdan bir sayı tuttunuz tahmin ediyorum :44: ''5''

D&R 'da günün kampanyası Aklından Bir Sayı Tut 5 TL. :126:

Aklınızdan bir sayı tuttunuz tahmin ediyorum :44: ''5''

D&R 'da günün kampanyası Aklından Bir Sayı Tut 5 TL. :126:

Bilgisayarım arızalı olduğu için yaklaşık 1 haftadır telefondan maillerimi kontrol etmek dışında internetten uzak kaldım. Bu fırsatı kaçırdığıma üzüldüm gerçekten

Bilgisayarım arızalı olduğu için yaklaşık 1 haftadır telefondan maillerimi kontrol etmek dışında internetten uzak kaldım. Bu fırsatı kaçırdığıma üzüldüm gerçekten

hadi yaa

ben heyecanla Gözlerini Sımsıkı Kapat 'ın günün fırsatı olmasını bekliyorummmm
hergün D&R :))

veee beklenen kitap günün fırsatında D&R da sadece 7,5 TL.

Gözlerini Sımsıkı Kapat.....

İncir Kuşları da D&R da günün fırsatı olarak 5 TL.

iyi okumalar arkadaşlar...

D&R da 5 TL günün fırsatları
Küçük Mucizeler Dükkanı
Bahçemde Yeşeren Umutlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…