- Konu Sahibi independent
arkadaşlar ben bu yaz değil ondan önceki yaz 3 ayda tam 10 kg vermiştim 78 dn 68 e düşmüştüm şu anda 72 yim hedefim 58 nasıl mı verdim? ben kilo vermesi çok problemli bi insanım şu anda da yaşıyorum o problemi yani öyle günde 6 öğünlük diyet yarım saat yürüyüş fln yaramıodu bana o yaz boyunca sabah kahvaltılarımı hiç aksatmadım ama hiç zeytin veya yağ içeren bişi yemedim sadece 1-2 çatal beyaz peynir şekersiz çay (3 fincan kadar öneririm tok tutuyor) domates-salatalık la yaptım öğlene kadar ne zaman cnm bşi yemek istese 2 bardak su içtim öğlen de 1 tabak çorba veya 1 parça et-salata yanında ayran gibi bişiyle yedim ve saat 2-3 ten akşam 7 ye kadar aralıksız basketbol oynadım (apartmanımızn önündeki sahada yaşıtlarımla maç yaparak) illa basketbol şart değil tüm vucuttan ter attırabilcek herhangi bişi de olabilir akşam eve gelince de KESİNLİKLE KATI BİŞİ YEMİYODUM! 1 kase çorba içiodum doymazsam 2. kaseyi alıodum 1 kase de yoğurt yiodum (yağlı-yağsız farketmez ben evde hangisi varsa onu yedim ) saat 9 gibi de 1 elma fln yiodum ve de uyku saati çok önemli! en geç 12.30 da uyumuş oluodum bu kadar zorlukla her gün bu periyotla 3 ayda 10 kilo verdim okul tekrar açıldığında herkes farketmişti belimdeki simit ve 44 bedenin içine zor sığan kalçam gitmişti şimdi hedefim 58 yine böyle bişi yapmayı planlıorum başka türlüsü yaramıo bana anladım artk