'Erdoğan'ın başarı şansı göründüğünden fazla olabilir'
İnşallahhh !!!!Akp ins tek başına iktidar olacak ! Herkeze inat !!
İnşallahhh !!!!
Herkes bırbırının görüşüne saygı duymak zorunda.Bazilari uzuluyir ama biz oyle diyince neyse, oyle tatmin etsinler kendilerini
yok anlıyorum.marilyn monroe ingiliz tarihçilerin öyle bir cümle kurma ihtimalleri yok elbette. herkes kendi devletinin çıkarına genelde okur tarihi, yorumlar, bizim tarihçiler istisna.
lozan antlaşması kendi devletlerinin çıkarına ters maddeler içerseydi emin ol yorumları farklı olurdu.
lozan antlaşmasının içinde Türkiye'yi açıktan kısıtlayacak madde olmaması nedir: 12 adaların hükmü farklıyken sonradan Yunanlılara verilmesi, musul kerkük meselesi, boğazlar sorunu vb aleyhe sorunlara neden olması, çenemizi kapatmamız için suspayı maddeler eklenmesi, Lozan antlaşmasının Türkiye için sorunlu bir antlaşma olduğu gerçeğini değiştirmez.
ingilizce bilsem de sanırım fikrim değişmezdi.
akp ile yalanlara gelince at iti, it izine karışmış. haliyle ne doğru ne yalan net olarak ayırt edilemiyor. ben akpli yim ama Erdoğan'dan dolayı. o neredeyse ben ordayım. yanlışıyla doğrusuyla günahıyla sevabıyla Erdoğan'ın yanındayım.
o yüzden yapılan yalan yanlış haberler, iftiralar veya doğrular beni bağlamıyor.
diğer konu kapanmış o yüzden buradan yazmak zorunda kaldım.
amacım polemik ya da sataşma değil, kendimi ifade edebilmek.
ben 14 sene önce aldığım asgari üçretle çok rahat bişiler yapabiliyordum ...etrafınızda asgari üçretli çalışan varsa bir sorun isterim...geçinebiliyorlar mı?
her aldığımız maaştan %10 gibi vergi kesiliyor resmen soyuluyoruz ....mesela 5000 tl maaşı olan birinden her ay 500 tl vergi kesiliyor. Geldiğimiz nokta bu işte...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?