Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bence siz doğru okudunuz ve benim gibi yadırgadınız yani şaşırdılar iyice nimet neden Rahime yerleştirilsin ? Hekimse seni tüp bebeğe yollasın kontrole…Ne dediğiniz belli değil, siz okuduğunuzu anladınız mı bende mi problem var
İnciri rahme yerleştircek peki yumurta akı nolcak?Bence siz doğru okudunuz ve benim gibi yadırgadınız yani şaşırdılar iyice nimet neden Rahime yerleştirilsin ? Hekimse seni tüp bebeğe yollasın kontrole…
Ne demek istediğiniz kesinlikle anlaşılmıyorSelamünaleyküm kızlar önce kizmamanizi rica ediyorum bir kadın hekim var incir süt ile rahime yerlestiricekmis sonra yumurta akiki yerleştirilen gebelik içim ya bilen var mı aranizda
Ben hiçbirşey anlamadımSelamünaleyküm kızlar önce kizmamanizi rica ediyorum bir kadın hekim var incir süt ile rahime yerlestiricekmis sonra yumurta akiki yerleştirilen gebelik içim ya bilen var mı aranizda
Bilmiyorum bacım .. ama tek bildiğim şey var oda hem mide bulandırıcı bir yöntem hemde günah yani nimetin orda ne işi var.. Tüketse eyvallah ama çocuk için kafayı sıyırmaya gerek yokmuş 5 yıl sonra anladım yanı olucağı varsa olur olmazsa tıp gelişti sağlıklı yaşamında büyük katkısı var kadınlara ve erkeklere diye düşünüyorum ben açıkçası böyle şeyler hiç doğru değil ya.. başta güldüm ettim bu duruma ama durum. Vahim ..İnciri rahme yerleştircek peki yumurta akı nolcak?
Hamile kalayım derken kimseye denek olmayın derim. Incir sütü ve yumurta akının rahimde ne işi var? Bebek diye uğraşırken eldeki rahimden de olmayın. Daha aklı selim yöntemler deneyin. Sağlıklı beslenin, kilonuza dikkat edin eşinizle. Başka bir doktora danışın mesela ve soruna göre tedaviye başlayın. Kadın bebek için yardım mı edecek yoksa içinizde kek mi pişirecek belli değil.Selamünaleyküm kızlar önce kizmamanizi rica ediyorum bir kadın hekim var incir süt ile rahime yerlestiricekmis sonra yumurta akiki yerleştirilen gebelik içim ya bilen var mı aranizda