Gebeliğe Hazırlık incir ve havuç kürünü yapıp hamile kalanlar mı?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Şu süt hormonu yok muydu adını da unuttum şuan 41 haftalık hamileyim uykusuzluktan aklım yerinde değil. Rabbim inşallah sizlere de nasip etsin
amin çok tesekkurler prolaktin hormonu evet canm dogum.ne zamana bellimi sağlıkla gelsin melegin inşallah darisi bana ve isteyen herkese insallah bendede tek 1 hormon yüksek onun disinda bir sorun yok

amin çok tesekkurler prolaktin hormonu evet canm dogum.ne zamana bellimi sağlıkla gelsin melegin inşallah darisi bana ve isteyen herkese insallah bendede tek 1 hormon yüksek onun disinda bir sorun yok
Nasipse bu hafta içi gelir diye bekliyoruz. Teşekkür ederiz. Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah

Ay gerçekten mi umut oldunuz gerçekten çok teşekkürederim bendede herşey normal Sadece yumurta çatlamıyor onun için denemk istiyorm
Merhaba merak ettim incir ve havuç kürünü denedinizmi ? Aradan biraz zaman gecmis hamile kalabildinizmi?

Merhaba canım Rabbim bebeğine sağlıklı ömürler versin. Tam kafamdaki cevap vermişsin bu ay soğan kürü uyguladım. Önümüzdeki ay incir-havuç kürü uygulama kararı aldım. Acaba hayıtla kullansam çok mu yüklenmiş olurum diye düşünüyordum

Ben aslında sadece havuç ve incir kürü uygulicaktim ama incir prolaktini yukseltiyo o yüzden hayıt da kullandım ve o süreçte hayıtın östrojen arttırdığı için yumurtlamayı ve kalitesini arttırdığını öğrendim o yüzden kullandım.
Rabbim hayırlı evlatlar versin

Amin Allah razı olsun

Merhaba hayıt ı nasıl kullanıyorsunuz.incir havuc yapıp hayıtı çay gibi mi yapıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…