Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ıncır kürü uyguladım ama hamıle kalmadan once. yırmı gun olmadan hamıle kaldım zaten.yumurtalıklarımda da artıs oldu
bugün 2. günüm incir ve havuç kürfüne basladım ama 35 gün oldu halen adet olmadım ilaçta kullanmak istemyorum dedim direk küre basladım hatamı ettim acaba kızlarr
Kızlar merhaba... Ben de Dr.saracoğlunun incir ve havuçkürünü kullanıyorum fakat bir sorum olacak sizlere... Adet düzensizliğinden dolayını kürü 9 gün önce kullanmaya başladım ve dün adet oldum... Acaba adet olunca bu küre aramıvermek gerekiyor yoksa 21 günü tamamlamak mı gerekiyor... Hepinize teşekkürler :)
. Adetin ikinci günü diye biliyorum cnm bende öyle başladım içmeye 7 günüm kaldı benim bakalım ne sonuç alıcaz. Aynen 21 gün uygulayıp 7 gün ara sonra tekrar 21 günarkadaşlar bende aranıza yeni katıldım.havuç ve incir kürünü dün içmeye başladım benim sorum adetin ilk günlerinde mi başlamak gerekiyordu benim adetin ortasında başladım ve kullanımı yine incir kürü ile aynı şekilde mi??21 gün içip 7 gün ara mı vericez?
. Adetin ikinci günü diye biliyorum cnm bende öyle başladım içmeye 7 günüm kaldı benim bakalım ne sonuç alıcaz. Aynen 21 gün uygulayıp 7 gün ara sonra tekrar 21 gün