• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

incir ve havuç kürü hakkında

Li-moon

Guru
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2011
5.236
2.033
448
merhaba arkadaşlar.5 aydır bebek istiyoruz ama henüz hamile kalamadım.bu ay 6ıncı denememize başladık.adetim biteli 3 gün oldu.incir kürü ve havuç kürü hakkında çok şey duydum.bunun hakkında konularda açılmış ama birebir sormak istediklerim olduğu için konu açma gereği duydum.sorum şu;incir kürü ve havuç kürü iki kür olarak aynı anda nasıl uygulanıyor?adetliyken mi yoksa adet bitiminden sonra mı başlanıyor?deneyip faydasını görenler var mı?cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim

kimse bişey yazmıyor :KK43:
merhaba pınar.bende ikinci bebek için 8 ay uğraştım olmadı ama 9 ayda denediğim incir ve havuç kürüyle hamile kaldım.ben adetimin 5 günü 7-8 adet inciri ve 2 adet havucu 700 gr suyu kaynatıp bölerek içine attım. kısık ateşte 20 dk kaynattım.altını kapatıp ılıyınca süzdüm.her akşam taze olarak hazırlayıp gece yatmadan önce yarısını sabah kalkınca diğer yarısını içtim 21 gün devam ettim dün test yaptırdım ve 4 haftalık hamileyim.benimle beraber eşimede keçiboynuzu kürü yaptım içirdim.

Back