slm kızlar ben 2 senedir evliyim ve 14 aydır bebek düşünüyoruz.eşim 10 ay önce varikosel ameliyatı oldu.keçi boynuzu kürü uyguladı.şu an sperm değerleri çok iyi bende de hiç problem çıkmadı.vajinal muayene,kan,idrar,hormon,rahim filmi her şey yolunda.buna rağmen bebeğimiz olmadı.3 ay yumurtlama günümde düzenli olarak doktora gittim.ilk ay yumurtam gelişmedi.sonraki iki ay gelişti(ilaç kullanmadan)ama doktor klomen kullanmamı söyledi.ben de burada takip ettiklerimden yola çıkarak klomen kullanmayıp incir kürü yapmaya karar verdim.ilk 21 günlük kürü bitirdim.bu arada evde ısı takibi ve ovülasyon testi yapıyordum.adetimin 16. günü hala yumurtlama olmadığı için doktora gittim. ve 2 santimlik bir kistim olduğunu öğrendim.ayrıca doktor göğüs muayenesinde göğsümü sıkınca su geldiğini farketti.daha önce ne kist ne de gögüs suyu vardı.ben incir kürünün 2. kısmını 1 hafta daha yapıp doktora gittim.kistim 4.5 cm olmuş.hormon tahlilinde tsh 6.95hemen incir kürünü bırakıp soğan kürüne başladım.1 hafta sonra gittiğimde 4 santim olmuştu.doktor yumurta geliştirici ilaç kullandığımı sandı.hatta çatlatma iğnesi olmadın mı diye de sordu.tabi incir kürü yaptığımı söyleyemedim.şu an doğum kontrol hapı kullanarak kistimi küçültmeye çalışıyorum.tabi soğan suyuna da devam.size tavsiyem hiç probleminiz olmasa bile incir kürüne başlamadan önce soğan suyu kürünü mutlaka uygulayın.ve adetinizin 11. gününde itibaren yumurta takibinizi yaptırın ki gelişmiş ise doktor onu kocaman bir kiste dönüşmeden çatlatabilir
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
incir kürünün olumsuz etkileri.. mutlaka okuyun!
- Konu Sahibi hasimed
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?slm kızlar ben 2 senedir evliyim ve 14 aydır bebek düşünüyoruz.eşim 10 ay önce varikosel ameliyatı oldu.keçi boynuzu kürü uyguladı.şu an sperm değerleri çok iyi bende de hiç problem çıkmadı.vajinal muayene,kan,idrar,hormon,rahim filmi her şey yolunda.buna rağmen bebeğimiz olmadı.3 ay yumurtlama günümde düzenli olarak doktora gittim.ilk ay yumurtam gelişmedi.sonraki iki ay gelişti(ilaç kullanmadan)ama doktor klomen kullanmamı söyledi.ben de burada takip ettiklerimden yola çıkarak klomen kullanmayıp incir kürü yapmaya karar verdim.ilk 21 günlük kürü bitirdim.bu arada evde ısı takibi ve ovülasyon testi yapıyordum.adetimin 16. günü hala yumurtlama olmadığı için doktora gittim. ve 2 santimlik bir kistim olduğunu öğrendim.ayrıca doktor göğüs muayenesinde göğsümü sıkınca su geldiğini farketti.daha önce ne kist ne de gögüs suyu vardı.ben incir kürünün 2. kısmını 1 hafta daha yapıp doktora gittim.kistim 4.5 cm olmuş.hormon tahlilinde tsh 6.95hemen incir kürünü bırakıp soğan kürüne başladım.1 hafta sonra gittiğimde 4 santim olmuştu.doktor yumurta geliştirici ilaç kullandığımı sandı.hatta çatlatma iğnesi olmadın mı diye de sordu.tabi incir kürü yaptığımı söyleyemedim.şu an doğum kontrol hapı kullanarak kistimi küçültmeye çalışıyorum.tabi soğan suyuna da devam.size tavsiyem hiç probleminiz olmasa bile incir kürüne başlamadan önce soğan suyu kürünü mutlaka uygulayın.ve adetinizin 11. gününde itibaren yumurta takibinizi yaptırın ki gelişmiş ise doktor onu kocaman bir kiste dönüşmeden çatlatabilir
Merhaba..Durumuna çok üzüldüm inşallah bir an önce iyileşirsin..:Saruboceq: bana da çok önerdiler incir kürünü. Ama niyeyse bi türlü yapmak nasip olmadı. İyiki de yapmamışım dedim senin yazdıklarını okuyunca çünkü benim yumurtalarım da herşeyim de çok normal.Yumurtalarım yeterli büyüklülüğe ulaşıp zamanında çatlıyordu. 3 ay seraphone kullandım ama bi işe yaramadı. Benim de eşim senin ki gibi varikosel ameliyatı oldu. Bu ay aşılama yaptırdım 13 Temmuz da..Keşke doktoruna söyleseydin sebebinin incir kürü olup olmadığı halde bilgi verirdi sana..Allah yardımcın olsun..Hakkımızda hayırlısı olur inşallah....
- 10 Haziran 2010
- 2.155
- 598
- 198
Ben de inciri kullanmıştım klomen kullanırken
ama sağlıklı bir yumurta oluşturmak yerine 3 tane 17 mm de kalan yumurta oluşturmuştu
Sonra ki ay bel tarçın çörek otu kullandım
O da aynı etkiyi yaptı
nasıl hepsini bıraktıysam drumun istediği gibi sağlıklı 21 mm bir yumurtam oluştu
Yani arkadaşlar kürleri uygularken mutlaka dr kontrolünde olmak gerekiyor
ama sağlıklı bir yumurta oluşturmak yerine 3 tane 17 mm de kalan yumurta oluşturmuştu
Sonra ki ay bel tarçın çörek otu kullandım
O da aynı etkiyi yaptı
nasıl hepsini bıraktıysam drumun istediği gibi sağlıklı 21 mm bir yumurtam oluştu
Yani arkadaşlar kürleri uygularken mutlaka dr kontrolünde olmak gerekiyor
Merhaba..Durumuna çok üzüldüm inşallah bir an önce iyileşirsin..:Saruboceq: bana da çok önerdiler incir kürünü. Ama niyeyse bi türlü yapmak nasip olmadı. İyiki de yapmamışım dedim senin yazdıklarını okuyunca çünkü benim yumurtalarım da herşeyim de çok normal.Yumurtalarım yeterli büyüklülüğe ulaşıp zamanında çatlıyordu. 3 ay seraphone kullandım ama bi işe yaramadı. Benim de eşim senin ki gibi varikosel ameliyatı oldu. Bu ay aşılama yaptırdım 13 Temmuz da..Keşke doktoruna söyleseydin sebebinin incir kürü olup olmadığı halde bilgi verirdi sana..Allah yardımcın olsun..Hakkımızda hayırlısı olur inşallah....
bence eşine keçi,boynuzu kürü yaptır.benim eşim 3 ay aralıksız kullandı.şu anda sperm değerleri çok iyi.ama bu kez de bende sorunlar çıkmaya başladı.Allah hepimizin yardımcısı olsun
- 18 Mart 2016
- 40
- 25
- 88
- 31
Arkadaşlar bende adetim bittikten iki gün sonra beş gün incir kürü yaptım. İncir kürünü yaptığım günden itibaren sarı akıntı dört gün sonra da kan gelmeye başladı. 10 gün aşırı kanamam oldu. Doktora gittim rahimde kalınlaşma(polip) oluşmuş 2 cm lik. Kürtajla temizlendi. Bende bıraktım bütün kürleri. Bitki çaylarını bile yasakladı eşim.