İncir kürü

fatmanaz dizlek

Üye
Kayıtlı Üye
2 Mart 2025
249
54
13
32
Merhaba kızlar, İbrahim Saraçoğlu’nu dınledım amh düşük olanlar ıncır kürü yapmalı diyor bazı vıdeolarda da önce soğan kürü sonra testere dışlı bır şey demıstı sonra ıncır kürü diyor ama bır vıdeoda da soğan kürü adet düzensızlıgı olanlara daha çok onerıyor şimdi bende adet düzenli lh fsh prostegron normal ama amh düşük benim anladığım kadarıyla amh düşük ıse ıncır kürü olmalı bu durumda olup bu şakıl kullanıp fayda gören var mı adetim düzenli soğan kürü yapsam degerlerım degıstırır mi lütfen cevaplar mısınız 🌺

Bende soğan kürü biraz işe yaramıştı adet düzenlemede ama sonra faydasını görmedim incir kürünü mutlaka uygula onunla hamile kalan çok var bana en çok iyi gelen hayıt tohumu çayı oldu 9 aylık adet düzensizliğimi bi iki fincanla düzenledi yumurtlamaya çok katkısı oldu

Bende soğan kürü biraz işe yaramıştı adet düzenlemede ama sonra faydasını görmedim incir kürünü mutlaka uygula onunla hamile kalan çok var bana en çok iyi gelen hayıt tohumu çayı oldu 9 aylık adet düzensizliğimi bi iki fincanla düzenledi yumurtlamaya çok katkısı oldu
Adetim düzenli amh düşük yumurtlamada oluyor umarım işe yarar suyu mu içiliyor youtbede öyle anlatılmıştı bazıları da öyle yedim diyor hangi uygulama doğru

Canım baktım göremedim yumurtan mi azdı ne yaptin
Pcos vardı 2 senedir gebe kalamıyordum ayrıca çift rahimim yumurtam çok ama büyüp gelişip çatlayamıyodu o nedenle incir havuç kürü yapıp yumurtamın büyüyüp olgunlaşmasını sağladım çok şükür kadın doğuma gittiğimde kasığımda ağrı vardı o da yumurta çatladı diyeymiş doktorum bana ultrasondan göstermişti bu gün ilişkiye gir dedi eve gidince ovülasyon testi de yapmıştım hatta kıpkırmızı çizgiydi o gün ilişkiye girdikten 12 gün sonra pozitif gördüm testimde kan verdim 36 çıktı rabbim tüm evlat hasreti çekenlere versin kucağını doldursun inşallah

Merhaba profiliniz baya dolu 🤗 kür tarifi mesajınızı göremedim rica etsem kısaca anlatır mısınız haberınıze çok sevındım darısı bizlere olsun sağlıkla 🌺🙏

Back
X