incir kürü Yaparak hamile kalan varmı ? Birde nasıl uyguladınız arkadaşlar?

elif7585

Üye
Kayıtlı Üye
21 Mart 2014
35
11
Herkese merhaba..
Benimde suanda yapmış oldugum bir kür incir kürü bakalım ne olucak beklemekteyim..
Merak ettiğim mesela bu günlerde benim akıntım yogunlaştı yani acaba kullanan arkadaşlarda ne gibi bi belirti oldu onu merak ediyorum
Aynı zamanda ben çesme suyu kullandım nolceeekkk
Hazır su kullanın yazmış kimileri ..
Rabbim isteyen herkeseee inşallah hayırlı güzel bir bebek nasip etsin. Umarım rabbim gönlünüzden geçenleri avuçlarınıza verir kızlaaarrr
Ben soyle yapıyorum yine buradan bir arkadaşım soyledi allah razı olsunn
7-8 inciri 3,5 su bardıgı suyu 1-2 tane de havuc u bir kaba alıp 20 dk kaynatıyorum soguyunca bu arada akşam yapıuorum ben soguyunca akşam 1 bardak içiyorum bir bardakta sabaha hazırlıyorum uyanır uyanmazda onu içiyorum ben boyle yapıhorum ben adetimin 5. Günü başladım
Hadi sıra sizde cevaplarınızı bekliyorumm allaha emanet olunnn

canım doğru yapmıyorsun daha bu sabah söyledi ibrahim saraçoğlu havucu ve inciri aynı kapta kaynatma sakın kimyaları bozuluyormuş 3 adet havucu böl ortadan ayrı bir kapta yarım kilo suda ancak klorsuz suda çeşme suyu olmaz 20 dk kaynat inciride 17 18 inciri yine yarım kilo suda ayrı bir kapta klorsuz olacak su hazır su kullan 15 dk kaynat ılıdıktan sonra karıştırıp iç yoksa işe yaramazmış

Tamam cok tesekkur ederiiimm peki sen yaptınmı ? Denedinmi yani arkadaşım

canım ayrıca ben sana 17 18 incir dedim ama ben akşam 7 incirle yaptım o bile çok atlı oldu zor içtim sende öyle yap bence

ayyy inşlh ya bu sabah yapamadım incir suyunu tüpüm bitmiş birdaha akşamdan hazırlıycam sabah içeceğimi

Canım benimm tuuhh neyse olsun akşam yaparsın üzülme ben akşam yapıyorum sabahada 1 bardak ayırıp uyanır uyanmaz içiyorumm sende öyle yaparsın heyecanla bekliyorum bende rabbim hakkında hayırlısını nasip eylesin inşallaaaahhhh

öyle yapacağım bu akşamdan itibaren inşşlh işe yarar bu ay hamile kalabilriz ikimizde ben birde hayıt tohumu çayı içiyorum sabah akşam canım oda yardımcıymış hamile kalmaya

öyle yapacağım bu akşamdan itibaren inşşlh işe yarar bu ay hamile kalabilriz ikimizde ben birde hayıt tohumu çayı içiyorum sabah akşam canım oda yardımcıymış hamile kalmaya
Ayy canımm inşallahh hamile oluruz sonucu mutlaka yazalım
Ama ben yalnış yaptım ya onun için biraz umudum kırıldı ama bakalım hayırlısıı

Ayy canımm inşallahh hamile oluruz sonucu mutlaka yazalım
Ama ben yalnış yaptım ya onun için biraz umudum kırıldı ama bakalım hayırlısıı
olsun canım daha yeni başladın ya bir sorun olmaz inşlh sen inan işe yarayacağına ozaman gebe kalacaksın Allahın izni ile

PROLAKTINI YANI SÜT HORMANLARINI YÜKSELTIYOR İNCİR YÜKSEK OLANLAR ICMESIN SÜT HORMONU YUKSEKLIGIDE GEBELIGE ENGEL DIYE BILIYORUM KAYNATMADAN AC KARNINNA ARADA YİYORUM ÖYLE

ben ilk defa bugün incir kürü yaptım 2 bardak suda 10 tane inciri ağzı kapalı bi şekilde 20 dk kaynattım ama sorun şu ki 20 dk dan sonra çeyrek su bardağı incir suyu anca çıktı :) nasıl ikiye bölüyümde içiyim ben bunu. o çeyrek su bardağını bu sabah içtim. ben mi bi yerde yanlış yaptım anlamadım. cevap verirseniz çok sevinirim arkadaşlar

500 ml. Suda kaynamasi Gerekiyorr :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…