arkadaşım hamile olabilirsin belki bebeyin yerleşme kanamasıdır günün gectiyse bi tes yap bence
inşallah hamişsindir tatlım :)
Bende kullanmıştım adetim gecikmişti ,ikinci kezde adetim simsiyah gemişti..sonra doktordan müjdeyi aldık kocaman bir KİSTTİ
Yapma yaaa! İyice gözüm korktu şimdi offf! Pazartesi gideyim doktora bari iyice geç olmadan. Herkese yaramıyor bu kür galiba. eyvahedigeldismile
ben iki yıl uğraştım bebek içinBabylove, sonra ne yaptın kistler için? Kendi kendine mi gitti ilaç mı kullandın?
Bu gece doktorumu gördüm rüyamda, doğum kontrol hapı veriyordu bana kaydirigubbakcemile3 Herhalde doğru çıkacak. Yerleşme kanaması olduğunu sanmıyorum çünkü yedi gündür ara vermeden geliyor. Ben de genelde incirle yaptım, havucu 1-2 kere koydum içine. İnşaallah sonunda Allah bana da ve isteyen herkese hayırlı, sağlıklı evlatlar nasip eder. Bebişlerine ne ile hamile kaldın, tüp bebek mi?
Allah sağlıkla tamamına erdirir inşaallah. Bana da o yol görünüyor galiba. Neyse şu aşılamaları da bir yapabilsek... Sabretmek çok zor... Ben bol bol havuç yiyeyim bari pazartesiye kadar :)
Arkadaşlar, ben bu ay bir 10 gün kadar incir kürü yaptım, sonra bıraktım. Ayın 21-22'si gibi adet olmam gerekiyordu, ama 16'sında hafif lekelenme başladı. Ve hala da aynı şekilde devam ediyor, çok az geliyor, bir türlü adetim sökülmedi daha. Böyle bir şey yaşayan var mı? Adeti öne çektiğini okudum ama bir türlü tam olamadım eyvahedigeldismile
:çok üzgünüm:
slm arkadaşlar yeni üye oldum .
bende çocuk istiyorum ama benim daha büyük bir sorunum var eşim yanımda yok 9ayda en fazla 3 dört defa görüşebiliyoruz ozamanlarda hiç korunmadığım halde çocuk olmadı
incir kürü uygulamayı düşünüyordum bugün ilk kez uyguladım 12 incir ama iriydi ncirler 2,5 bardak su da kaynattım sonra hiç su kalmadı hiç bişey anlamadım bana yardım edebilirmisiniz naasıl hazırlıyorsunuz lütfennnnnnnnnnnnnnnnnnnn
İncirleri kaynatırken kabın ağzını kapatman gerekiyor canım, yoksa buharlaşır. Ama bence içine havuç da koymayı ihmal etme.
Tencere yerine çaydanlık gibi bir şeyde denesen? Yüzey alanı geniş olduğu için buharlaşma fazla oluyor olabilir belki. Ben cezvede 1 bardak için 3-4 tane koyuyordum ağzını kapatıp kısık ateşte 15-20 dk. kaynatıyordum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?