İncir kürü yapanlar, lütfen bakın!!!

ferdaerd

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2009
1.482
24
158
İstanbul
Arkadaşlar, ben bu ay bir 10 gün kadar incir kürü yaptım, sonra bıraktım. Ayın 21-22'si gibi adet olmam gerekiyordu, ama 16'sında hafif lekelenme başladı. Ve hala da aynı şekilde devam ediyor, çok az geliyor, bir türlü adetim sökülmedi daha. Böyle bir şey yaşayan var mı? Adeti öne çektiğini okudum ama bir türlü tam olamadım eyvahedigeldismile

arkadaşım hamile olabilirsin belki bebeyin yerleşme kanamasıdır günün gectiyse bi tes yap bence

Canım hiç ihtimal vermedim burada incir kürü yapıp adeti gecikenleri okuyunca, ama benim her gün azar azar geliyor işte. Bir belirti de yok hamilelik için. Pazartesi yapmıştım dayanamayıp, negatif çıkmıştı. Yarın bir daha yapayım bari. Çok zor bir durum ya azap çekiyorum kaç gündür bu ne diye.

Bende incir kürü yaptım. Erken oluyor ve az, kesik kesik oluyor. Ben de öyle oldu en azından.

inşallah hamişsindir tatlım :)

Sağol canım ama hiç umudum yok, hatta eczaneye gitmek içimden gelmiyor artık. Dışarı çıkınca bir test alacağım adettendir diye :)

frknlfr Bende incir kürü yaptım. Erken oluyor ve az, kesik kesik oluyor. Ben de öyle oldu en azından.

Ben de anlamadım arkadaşım ya, afedersin günlük pedlerle idare edeceğim neredeyse. İşin kötüsü bu ay aşılama yapılacaktı ve ben adetin kaçıncı gününde olduğumu bilmiyorum bilmiyorumkismile Herhalde bu ayı pas geçeceğiz mafoldumben

Bende kullanmıştım adetim gecikmişti ,ikinci kezde adetim simsiyah gemişti..sonra doktordan müjdeyi aldık kocaman bir KıSTTı

Bende kullanmıştım adetim gecikmişti ,ikinci kezde adetim simsiyah gemişti..sonra doktordan müjdeyi aldık kocaman bir KİSTTİ

Yapma yaaa! İyice gözüm korktu şimdi offf! Pazartesi gideyim doktora bari iyice geç olmadan. Herkese yaramıyor bu kür galiba. eyvahedigeldismile

Yapma yaaa! İyice gözüm korktu şimdi offf! Pazartesi gideyim doktora bari iyice geç olmadan. Herkese yaramıyor bu kür galiba. eyvahedigeldismile

Babylove, sonra ne yaptın kistler için? Kendi kendine mi gitti ilaç mı kullandın?
ben iki yıl uğraştım bebek için (neler yapmadımkiii..
sonr incir kürüne umut bağladım .gerçekten yumuşlar geliştirmişti ama çatlatamadığı için yani havuç yetersiz gelmişti o yüzden de kist oluşmuştu.söylemek istemezdim ama genede erken tehşiz hayat kurtarır açısından seni uyarmak istedim..
Doğum kontrol kullandım 1 ay..garibim ben o ay bile bebek çalışmaları yapmıştım ya tutarsa diyee ((((((
ama dilerim inşallaah bebiş olmuşturda yerleşme kanamasıdır İNŞALLAAAAAH:Saruboceq:

Bu gece doktorumu gördüm rüyamda, doğum kontrol hapı veriyordu bana kaydirigubbakcemile3 Herhalde doğru çıkacak. Yerleşme kanaması olduğunu sanmıyorum çünkü yedi gündür ara vermeden geliyor. Ben de genelde incirle yaptım, havucu 1-2 kere koydum içine. ınşaallah sonunda Allah bana da ve isteyen herkese hayırlı, sağlıklı evlatlar nasip eder. Bebişlerine ne ile hamile kaldın, tüp bebek mi?

İnşallah canım amin..
Evet TÜP BEBEK yaptırdık çok şükkür rabbime tutu ilk seferde..:Saruboceq:

Allah sağlıkla tamamına erdirir inşaallah. Bana da o yol görünüyor galiba. Neyse şu aşılamaları da bir yapabilsek... Sabretmek çok zor... Ben bol bol havuç yiyeyim bari pazartesiye kadar :)

Allah sağlıkla tamamına erdirir inşaallah. Bana da o yol görünüyor galiba. Neyse şu aşılamaları da bir yapabilsek... Sabretmek çok zor... Ben bol bol havuç yiyeyim bari pazartesiye kadar :)

Hakkında hayırlısı olsun.emin ol herşeyin vaktini zamanını rabbim iyi biliyo o yüzden dediğin gibi sabır çok önemli.allah yardımcın olsuun..

SEN BENİM TOPİĞE TAKILSANAa.sben kendime yararım olmadı ama çok şükkür 20 hamilemiz var..inşallah sanada vesile olurum..

ALTERNATİF TIPTA GEBELİK ÖNCESİ BÖLÜMÜNDE..HAMİLE KALMAK İÇİN YENİ BİR KÜR DİYE..buyrunnnnnnnnn

:çok üzgünüm:
slm arkadaşlar yeni üye oldum .
bende çocuk istiyorum ama benim daha büyük bir sorunum var eşim yanımda yok 9ayda en fazla 3 dört defa görüşebiliyoruz ozamanlarda hiç korunmadığım halde çocuk olmadı
incir kürü uygulamayı düşünüyordum bugün ilk kez uyguladım 12 incir ama iriydi ncirler 2,5 bardak su da kaynattım sonra hiç su kalmadı hiç bişey anlamadım bana yardım edebilirmisiniz naasıl hazırlıyorsunuz lütfennnnnnnnnnnnnnnnnnnn

İncirleri kaynatırken kabın ağzını kapatman gerekiyor canım, yoksa buharlaşır. Ama bence içine havuç da koymayı ihmal etme.

İncirleri kaynatırken kabın ağzını kapatman gerekiyor canım, yoksa buharlaşır. Ama bence içine havuç da koymayı ihmal etme.

canım kapattım zaten tencerenin ağzını yarın birtaha yapmayı düşünüyorum ama bu defa 8 incirle deneyecem mayıs14 te eşimin yanına gidecem belki bu defa olur zannetmiyorum yaÇok üzgünüm çoook

Tencere yerine çaydanlık gibi bir şeyde denesen? Yüzey alanı geniş olduğu için buharlaşma fazla oluyor olabilir belki. Ben cezvede 1 bardak için 3-4 tane koyuyordum ağzını kapatıp kısık ateşte 15-20 dk. kaynatıyordum.

canım sen hamile kaldın mı?şimdilik yapıyorum yarım litre suya 8 incir atıyom anca 1 bardak çıkıyor ikiye bölüyom içiyom umarım faydasını görürüzzzzzzzzzzzzzsenağlamasenağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…