Gebeliğe Hazırlık İncir kürü kullananlar yardımmm

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Eda3883

Üye
Kayıtlı Üye
26 Mart 2017
884
427
23
34
Kızlar ben bu ay sogan kürü yaptım bitti adet olıp ilk günü incir kürüne başlamayı bekliyorm. Şimdi size sorum; incir prolaktin hormonunu yükseltiyormuş benimki 16.53 normal şuan kullananların bazıları hiç uygulama diyor bazılarıda ben yaptım birşey olmadı dene diyor napacagımı şaşırdım. :( çevremde incir kürü yapıp hamile kalan da var onlar kesinlikle dene diyor riske atıp deneyim mi sizce?????

Kızlar ben bu ay sogan kürü yaptım bitti adet olıp ilk günü incir kürüne başlamayı bekliyorm. Şimdi size sorum; incir prolaktin hormonunu yükseltiyormuş benimki 16.53 normal şuan kullananların bazıları hiç uygulama diyor bazılarıda ben yaptım birşey olmadı dene diyor napacagımı şaşırdım. :KK43: çevremde incir kürü yapıp hamile kalan da var onlar kesinlikle dene diyor riske atıp deneyim mi sizce?????
Ben yaptım. Yükselttiği doğru. Başlamadan önce 14.03'yü prolaktinim bittiğinde 23 olmuştu. Ama değdi peşinden hemen hamile kaldım.
Sadece prolaktini değil e2'yi de yükseltiyor. Benim sorunun oydu gerçi düşüktü.

Ben yaptım. Yükselttiği doğru. Başlamadan önce 14.03'yü prolaktinim bittiğinde 23 olmuştu. Ama değdi peşinden hemen hamile kaldım.
acaba bende gunde 3 bardak yerine 1 veya 1.5 bardak icsem 15 gun falan yapsam diyorum cok uzun surdurmesem mi ?

acaba bende gunde 3 bardak yerine 1 veya 1.5 bardak icsem 15 gun falan yapsam diyorum cok uzun surdurmesem mi ?
Ben 2 bardak içtim ve 21 gün yaptım. Zaten 3 bardak içilmez çok fazla. Ben bitirir bitirmez Aslan pençesine başlayıp düşürdüm prolaktini. Senin hormon tahlilin var mı e2'n kaç ?

E2 yüksekse de yapılması doğru değil o yüzden sordum.
simdi ben subatta asilama olmustm doktorumn yanlis yapmasiyla tutmadi bıktım artık doktora gitmekten bide kafalarına göre uygulama yapıyolar insanlar heba oluyo umurlarında degil hormonlarımz alt üst oluyor, kendim denemeye karar werdm bi kaç ay daha inciri de o yüzden denemek istiyorm belki işe yarar diye...

Merhaba :) sizin birkaç topikte yazdıklarınızı gördüm yazmak istedim.
Adetimin 3. günü hormon testi yaptırdım
sonuclarım;
TSH 0,924
PROLAKTIN 16,33
E2 43,5
LH 3,45
FSH 7,95

Doktorum ultrasonda da kan sonuclarında da hiçbir sorun yok dedi ama birşeyler araştırınca acaba incir kürü mü uygulasam dedim?
Siz cok daha tecrübelisiniz rica etsem yardım eder misiniz bana da?:dua:

Merhaba :) sizin birkaç topikte yazdıklarınızı gördüm yazmak istedim.
Adetimin 3. günü hormon testi yaptırdım
sonuclarım;
TSH 0,924
PROLAKTIN 16,33
E2 43,5
LH 3,45
FSH 7,95

Doktorum ultrasonda da kan sonuclarında da hiçbir sorun yok dedi ama birşeyler araştırınca acaba incir kürü mü uygulasam dedim?
Siz cok daha tecrübelisiniz rica etsem yardım eder misiniz bana da?:dua:
İncir kürüne ihtiyacın yok. E2 güzel. Yumurtların gelişiyor. Belki soğan kürü yapabilirsin rahmini temizlesin diye.

İncir kürüne ihtiyacın yok. E2 güzel. Yumurtların gelişiyor. Belki soğan kürü yapabilirsin rahmini temizlesin diye.
Çok teşekkur ederim :) Bu 2. ayımız su ara yumurtlama donemimdeyim okuyunca merak ettim. Cok sagolun Allah razı olsun..

Back