Gebeliğe Hazırlık Incir Kürü ile hamile kalanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Selamlar bende de aynı problem var sizin için sorun olmaz ise özelden yazabilirmisiniz nasil bir sonuç elde ettiniz tesekkurler

ilk denemede hamile kaldim ama. dusuk yaptim. dusukten sonra yine kur yaptim ama bu kez olmadi malesef bekliyorum
Çok garip yazalı olmuş epey ama.. garip olan şu ki incir kurunu ( bir kaç gün kadar) yaptığım ay yumurta dinlendi ancak kimyasal idi. Ikıncı çocuğum olsun istemiştik. Ilkinde yaşamadığımiz bir durumdu. Incir kuru döllenmeye mi kimyasal a mi sebep oldu bilemedim şu an sizde de benzer bir durum olmuş. ( hee ay regl sonrası kaşık ağrısı akıntı vs. Yumurtlama belirtileri yaşıyorum regl düzenli.)

Çok garip yazalı olmuş epey ama.. garip olan şu ki incir kurunu ( bir kaç gün kadar) yaptığım ay yumurta dinlendi ancak kimyasal idi. Ikıncı çocuğum olsun istemiştik. Ilkinde yaşamadığımiz bir durumdu. Incir kuru döllenmeye mi kimyasal a mi sebep oldu bilemedim şu an sizde de benzer bir durum olmuş. ( hee ay regl sonrası kaşık ağrısı akıntı vs. Yumurtlama belirtileri yaşıyorum regl düzenli.)
benim dusukten sonra regl duzeni kalmadi kurde yaptim neden bozuldu bilmiyorum 4 ay sonra tekrar hamile kalabildim。bide corekotu yapmistim oda ara kanama yapti hic tavsiye etmem

benim dusukten sonra regl duzeni kalmadi kurde yaptim neden bozuldu bilmiyorum 4 ay sonra tekrar hamile kalabildim。bide corekotu yapmistim oda ara kanama yapti hic tavsiye etmem
Peki sorun var mıydı bildiğiniz. Kontrole gitmiş miydiniz. Ilki çok kolay olmuştu aynı beklentiye girmiştim sanırım ama 7. Ay reglimdeyim şu an. Bi kaç yerde daha okudum kürü uygulayıp düşük yapanları. Sorunu olmayan yaptığında yan etki mi yapıyor iyi bisey mi değil mi anlayamadim. Tavsiye etmediğiniz kur hangisi çörek otu mu ? Hamile kaldığınız ay kür uygulamış miydiniz. Düzene girmiş miydi regliniz( benim düzenim bozulmadı ama düşündürüyor kür mu düşüğe sebep oldu yoksa dollenmesine mi sebep oldu diye)

X