Faydasını görmüşmüydün canım ben 9 tane koydum çok şekerli olduEvet sabah akşam içiliyor taze kaynatmak gerekiyor.Ben 1,5 bardaga 4 5 tane incir koyuyordum diger türlü çok fazla oluyor zaten ziyan olur gerek yok
Canim ben hormonlarima baktirmadan kullandim prolaktini yukseltiyor incir benim de biraz yuksek çıkmıştı eger prolaktinle ilgili bi sorunun yoksa kullanabilirsin.Yumurtlama dönemi kasiklarimda hareketlilik çok olmuştu sanırım yumurtalari calistirdigindan.Bizde sorunlar başka oldugu icin ben etkisini goremedim.Esimde problem varmis daha sonra öğrendik belki de faydasi olurdu ama bizde durum farklıydı.Ben havuç kürüyle birlikte yapmıştımFaydasını görmüşmüydün canım ben 9 tane koydum çok şekerli oldu
Anladım canım bende yumurtalık biraz tembel demişti klomen kullandım bir yumurtalık gelişiyordu. Prolaktine baktırmadımCanim ben hormonlarima baktirmadan kullandim prolaktini yukseltiyor incir benim de biraz yuksek çıkmıştı eger prolaktinle ilgili bi sorunun yoksa kullanabilirsin.Yumurtlama dönemi kasiklarimda hareketlilik çok olmuştu sanırım yumurtalari calistirdigindan.Bizde sorunlar başka oldugu icin ben etkisini goremedim.Esimde problem varmis daha sonra öğrendik belki de faydasi olurdu ama bizde durum farklıydı.Ben havuç kürüyle birlikte yapmıştım
Baktirmadan sakın kullanma.Ama bence yumurtalarda kesinlikle işe yarıyor.Hormonlarina baktir emin olduktan sonra başla
Anladım canım bende yumurtalık biraz tembel demişti klomen kullandım bir yumurtalık gelişiyordu. Prolaktine baktırmadım
Ne zaman gidip baktırmalıyım acaba adetin belirli günü müBaktirmadan sakın kullanma.Ama bence yumurtalarda kesinlikle işe yarıyor.Hormonlarina baktir emin olduktan sonra başla
Adetin 2. Ya da 3. Günü ac karnına baktiriyorsun canımNe zaman gidip baktırmalıyım acaba adetin belirli günü mü
Perşembe günü yaptırcam canım sağlık ocağında yaptıryım diyorum. Adetin 5. Günü başlamıyormuş galiba bugün 5. Günü devam editim diyorum yapmaya Perşembe'ye kadar. Bir dahaki adeti beklicem yoksa şimdi test sonucunu beklersemCanim rastgele kullanma degerlerini oynatir sonra daha cok ugrasirsin once test yaptir
5. Günündeyim adetin perşembe sağlık ocağında yaptırmayı düşünüyorumAdetin 2. Ya da 3. Günü ac karnına baktiriyorsun canım
tahlil sonucunu demek istedim canımPerşembe günü yaptırcam canım sağlık ocağında yaptıryım diyorum. Adetin 5. Günü başlamıyormuş galiba bugün 5. Günü devam editim diyorum yapmaya Perşembe'ye kadar. Bir dahaki adeti beklicem yoksa şimdi test sonucunu beklersem
Yapıyo canım arkadaşım ebe ordaSaglik ocagi yapmiyor canim o testleri maalesef
Daha gecen ay aile hekimime sordum hormon testine giriyor biz bakmiyoruz dedi doktor .Varsa boyle bir sey orda yaptir tabi pahalı çünkü biraz.Hangi sehirdesin bu arada?Yapıyo canım arkadaşım ebe orda
Hataydayım canımDaha gecen ay aile hekimime sordum hormon testine giriyor biz bakmiyoruz dedi doktor .Varsa boyle bir sey orda yaptir tabi pahalı çünkü biraz.Hangi sehirdesin bu arada?
İstanbul olmadığını tahmin ettim.İstanbul'da yapmazlar bu testleriHataydayım canım
İstanbul olmadığını tahmin ettim.İstanbul'da yapmazlar bu testleriinsallah bir sıkıntı çıkmaz rahat rahat yaparsın kürleri[/QUOT. Ay inşallah canım yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?