incir kürü,adaçayı yağı,maydonoz ve süt buharı

bay

Guru
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2011
849
688
323
İstanbul
Arkadaşlar merhaba,

adetimin 3.gününden itibaren incir kürüne başladım,son 5.günü de maydonoz ve süt buharı yaptım. Adetim bitincede formdaki arkadaşlarn dedği gibi ada çayı yağı tamponu yapıyorm. Buraya kadar herşey güzelde bunlar kasık ağrısı yapar mı??

Çünkü benim yumurtama günüm 18. de.. ne oluyor bu şiddetli ağrı anlamadım? Acaba yanlış bişey mi yaptım ters birşey mi?
Ne olur yardımcı olur musunuz?

Arkadaşlar merhaba,

adetimin 3.gününden itibaren incir kürüne başladım,son 5.günü de maydonoz ve süt buharı yaptım. Adetim bitincede formdaki arkadaşlarn dedği gibi ada çayı yağı tamponu yapıyorm. Buraya kadar herşey güzelde bunlar kasık ağrısı yapar mı??

Çünkü benim yumurtama günüm 18. de.. ne oluyor bu şiddetli ağrı anlamadım? Acaba yanlış bişey mi yaptım ters birşey mi?
Ne olur yardımcı olur musunuz?

tatlım tüm kürleri aynı anda keşke yapmasaydın.eğer yumurtlamanda sorun yoksa incir kürünü yapmasaydın keşke.çünkü fazla yumurta olmasını sağlıyo ve eğer yumurtalar çatlamazsa kist yapıyo.belki fazla yumurtladığın için kasıkların ağrıyo olabilir.bu sadece benim fikrim ama canım.maydanoz ve süt buharını hiç yapmadım o yüzden fikrim yok canım.

Son düzenleme:
tatlım tüm kürleri aynı anda keşke yapmasaydın.eğer yumurtlamanda sorun yoksa incir kürünü yapmasaydın keşke.çünkü fazla yumurta olmasını sağlıyo ve eğer yumurtalar çatlamazsa kist yapıyo.belki fazla yumurtladığın için kasıkların ağrıyo olabilir.bu sadece benim fikrim ama canım.maydanoz ve süt buharını hiç yapmadım o yüzden fikrim yok canım.

aslında doğru söylüyorsun canım:( Acaba doktora mı gitsem
:26:

tatlım geçmiş olsun herşeyi uygulama bence çünkü düzgün olan hormonların dengesini de bozabilir sadece proklantin biraz yüksekti sende dimi ona göre bişey uygula yada ilaçın varsa onu kullan ihmal etme kendini.ve stersten uzak durmaya çalış ben geçen gün dr gittim mesala psikolojik etkenlerden konuştuk yumurtlamayı engeller dedi haberin olsun akışına bırak 1 sene dolunca gel dedi sende akışını bırak kuzum.

tatlım geçmiş olsun herşeyi uygulama bence çünkü düzgün olan hormonların dengesini de bozabilir sadece proklantin biraz yüksekti sende dimi ona göre bişey uygula yada ilaçın varsa onu kullan ihmal etme kendini.ve stersten uzak durmaya çalış ben geçen gün dr gittim mesala psikolojik etkenlerden konuştuk yumurtlamayı engeller dedi haberin olsun akışına bırak 1 sene dolunca gel dedi sende akışını bırak kuzum.

aaa Bay cımmm tatlımm eğer prolaktin yükse sakın incir kürü yapmaa.bende prolaktin yüksekliği var ve ilaç kullandım hamile kaldım.prolaktin yüksekliği olanlar incir,havuç,dere otu tüketmiyor.hemen doktora gitmelisin belkide yumurtaların kiste dönüştü ayy Allah korusun canım.

Merhaba arkadaşlar sanırım haziran ayıydı hsg çekildim 1 tüpüm tıkalı çıktı diğeride tıkalı gibi ama emin değilim dedi doktorum.Laparoskopi yaptık 1 ay sonra.2 tüpümde kapalıymış.Doktor tüp bebek önerdi.Bende alternatif tıpa yöneldim.İlk ay adetimin 5. gününden başlayarak adaçayı yağı tamponu yaptım 6 gün.Hemen arkasından süt ve maydonoz buharı yaptım 3 gün sabah akşam.O ay eşimle ilişkimiz olmadı.Diğer ay işimi şansa bırakmamak için sabah acı bodur mahmut otu çayı içtim ,öğlen şahdere otu,akşam kokulu melisa içtim 1 hafta boyunca.Bu arada 3 gün soğan kürü yaptım ama dayanamadım kokusuna.adetimin geciktiği 2. gün test yaptım silik 2. çizgi çıktı .şu an 12 gün gecikti yarın doktora gideceğim.Maalesef benim sorunum gebe olduğumu bilmeden tomografi çektirmiş olmam.Bu konuda bilgisi olan var mı ?Canım çok sıkkın.Döllenmemin 6. günü göğüs tomografisi çekildim.Hamile kalacağımı hiç düşünmemiştim.

Back