İncir havuç kürüne bu ay başlıyorum kızlar hadi mutlu haberler alalım inşallah 🥹

Minikpatissss

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Eylül 2019
114
50
2 aydır bebek istiyoruz fakat olmadı testler tahliller de normal çok araştırdım herkes incir havuç kürünü yazmış bu ay da onu deneyeceğim benimle beraber bu ay denemeye başlayan var mı umarım olumlu sonuçlar alırız

İncir kurunu önermiyorum prolaktin süt hormonunu çok yükseltiyor çok gördüm okudum ben söyleyeyim de süt hormonu yükselirse gebe kalma şansın azalıyor iyi araştır soğan kürü havuç kürü bunlar daha iyi soğan Kuru nü ben denedim çok güzel sağlıklı yumurta yakaladım ama sadece önemli olan yumurta değil sperm de önemli yumurta seçiyor çünkü spermi bir saglikli sperm bir sağlıklı yumurta umarım güzel sonuçlarımız olur

selam canım ben iki aydır deniyorum incir havuç kürünü pcos var bende, ilk defa ilaçsız adet olmuştum... doktorumu aradım kürü söyledim devam et dedi sadece son zamanda prolaktin yükseldi onuda düşütdük çok şükür. şimdi tekrar devam ediyorum saba ovulasyn testim çift çıktı bakalım Rabbim büyük

Benim prolaktin 8.4 çıkmıştı geçen adet dönemimde ama bir zararı olur mu korktum da şimdi ama bi yandan da denemek istiyorum bu ay da nedense 2 gün adet oldum ve çok az kanamam oldu bu sabah başladım incir havuç içtim inşallah farklı bir etkisi olmaz ya

Çok sevindiim inşallah güzel haberler alırsın canım

hiçbir etkisi olmaz canım prolaktin değerinde gayet normal çıkmış bence kullan

Nasıl oluyor acaba kürler biraz bilgi verirmisiniz

Soğan kürüne başlayacağım kimyasal gebelik geçirdim öncesinde. Pcos varmış bende soğan kürünü önerir misiniz

Bence incir küründe adetten sonra 1 hafta kullanıp sonra bırakmak daha mantıklı olabilir çünkü tam yumurtlama dönemi baskılayıp yumurtlamayı da geciktirebilir. Kişiden kişiye değişen bi şey ona dikkat edin

Canım hamile kaldım bu ayy ama kimyasala döndü çok üzüldüm ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…