incir/havuc kuru yapanlar bide keciboynuzu 🤩

Cesu38

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2019
2.504
2.402
133
merhaba hanimlar bakiyorum hep cok gecmis yillarda havuc incr ve keciboynuzu kuru uygulayanlar var. Ben yeni basladim acaba yakin zamanalrda uygulayan ve faydasini gorenler var mi sonuc alanlari duymak. istiyorum

amaaa hic cvp veren yok kimse yapmiyormuki

merhaba hanimlar bakiyorum hep cok gecmis yillarda havuc incr ve keciboynuzu kuru uygulayanlar var. Ben yeni basladim acaba yakin zamanalrda uygulayan ve faydasini gorenler var mi sonuc alanlari duymak. istiyorum
İncirkuru yaptim prolaktini yukseltiyor soyleyim

Ben kendime incir ve çörek otunu balla karıştırıp yapmıştım.
Eşime de keciboynuzu kürü yapmıştım (saracoğlu formülü).
Sizede şifa olur inşallah.

Prolaktini yüksek olanlar sakin Bu kuru yapmasın fırlatiyo adeta hormon testi yaptırmadan yapmayın deRim prolaktin hormon yüksekliği gebeliğe engel cunku

Prolaktini yüksek olanlar sakin Bu kuru yapmasın fırlatiyo adeta hormon testi yaptırmadan yapmayın deRim prolaktin hormon yüksekliği gebeliğe engel cunku
bilincsizce basladim valla keske ona baktiraydim. bari basladigima degse.

aynen ben yaptım prolaktin firladi smdi prolaktini düşürmeye çalışıyorum

bilincsizce basladim valla keske ona baktiraydim. bari basladigima degse.
Merhaba gebeliğiniz hayırlı olsun ben de bugün ikinci aşılamadan negatif sonucunu aldım çok üzgünüm yeni ay yeni umutlar diyerek kür araştırıyorum. Siz kürlerle mi hamile kaldınız acaba merak ettim

uzulme nezaman kafandan dusunceleri uzak tutuyosun ozaman oluyo kafani dagitmaya calis evet yaptum kur o ay hamile kaldim malesef dustu。 aradan 4 ay gecti olmadi。 ev tasidim o ara esim beni tek birakinca bebek falan dusunmeye zamanim kalmadi esime sove saya ev topla temizle tasi yerlestir。kafamda bebek kalmadi yaptigim tek sey meryem suresi ve furkan suresinin 74. ayetini okumak oldu。 artik allahin hikmeti nedendir bilmiyorum tuttu。rabbim sana ve isteyen herkese versin。 cevremde biliyorum tup bebek ve asilama sonrasi yikilmalari inancini kaybetme nolur。 rabbim verecegi zamani bilir

Anladım sureleri nasıl kaç tane okudunuz birde kür tarifi varmı burda bn mi goremedim

Anladım sureleri nasıl kaç tane okudunuz birde kür tarifi varmı burda bn mi goremedim
41 gun okudum ben birer kez。 hastaiken esim devam ettirdi。 kuru 20 dk incir 15 dk havucu ayri ayri kaynatip birlestirdim 21 gun ictim sabah aksam birer bardak 。

41 gun okudum ben birer kez。 hastaiken esim devam ettirdi。 kuru 20 dk incir 15 dk havucu ayri ayri kaynatip birlestirdim 21 gun ictim sabah aksam birer bardak 。
Anladım peki çok teşekkürler. Rabbim saglıkla bebeginize kavusmayı nasip etsin

Cevabınız için çok teşekkür ediyorum Allah vermiyorsa vardır bir sebebi elbet. Ama üzülmemek elde değil. Bu ay doğal yollardan denemeye devam edelim diyorum aynı zamanda da uyabildiğimiz kadar kürlere uyalım. Bakalım hakkımızda hayırlısı olsun

vermiyosa degilde verecegi zamani bilir diyelim hakkinizda hayirlisi sagliksindan bi evlat nasip。eder ins

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…