Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
incir/havuc kuru yapanlar bide keciboynuzu 🤩
- Konu Sahibi Cesu38
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- incir havuç kürü keçi boynuzu kürü
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 3 Kasım 2019
- 13.604
- 28.752
- 548
- 37
İncirkuru yaptim prolaktini yukseltiyor soyleyimmerhaba hanimlar bakiyorum hep cok gecmis yillarda havuc incr ve keciboynuzu kuru uygulayanlar var. Ben yeni basladim acaba yakin zamanalrda uygulayan ve faydasini gorenler var mi sonuc alanlari duymak. istiyorum
- 7 Aralık 2019
- 2.504
- 2.402
- 133
ya Ben biraz acemiyim bu. konularda prolakti yukselince ne. gibi sorunlar olur bilmiyorum. sadece okudum ve basladim yani. tesekkur ederimİncirkuru yaptim prolaktini yukseltiyor soyleyim
- 7 Aralık 2019
- 2.504
- 2.402
- 133
ayyy insallahh corekotu da ekleyim BenBen kendime incir ve çörek otunu balla karıştırıp yapmıştım.
Eşime de keciboynuzu kürü yapmıştım (saracoğlu formülü).
Sizede şifa olur inşallah.
- 7 Aralık 2019
- 2.504
- 2.402
- 133
bilincsizce basladim valla keske ona baktiraydim. bari basladigima degse.Prolaktini yüksek olanlar sakin Bu kuru yapmasın fırlatiyo adeta hormon testi yaptırmadan yapmayın deRim prolaktin hormon yüksekliği gebeliğe engel cunku
- 3 Kasım 2019
- 13.604
- 28.752
- 548
- 37
aynen ben yaptım prolaktin firladi smdi prolaktini düşürmeye çalışıyorumProlaktini yüksek olanlar sakin Bu kuru yapmasın fırlatiyo adeta hormon testi yaptırmadan yapmayın deRim prolaktin hormon yüksekliği gebeliğe engel cunku
Merhaba gebeliğiniz hayırlı olsun ben de bugün ikinci aşılamadan negatif sonucunu aldım çok üzgünüm yeni ay yeni umutlar diyerek kür araştırıyorum. Siz kürlerle mi hamile kaldınız acaba merak ettimbilincsizce basladim valla keske ona baktiraydim. bari basladigima degse.
Bende merak ettim kürlemi hamile kaldınız?bilincsizce basladim valla keske ona baktiraydim. bari basladigima degse.
- 7 Aralık 2019
- 2.504
- 2.402
- 133
kur yaptigim ay hamile kaldim evet ama sebeb omu bilmiyorum。 sonra o bebegim dustu malesefBende merak ettim kürlemi hamile kaldınız?
- 7 Aralık 2019
- 2.504
- 2.402
- 133
uzulme nezaman kafandan dusunceleri uzak tutuyosun ozaman oluyo kafani dagitmaya calis evet yaptum kur o ay hamile kaldim malesef dustu。 aradan 4 ay gecti olmadi。 ev tasidim o ara esim beni tek birakinca bebek falan dusunmeye zamanim kalmadi esime sove saya ev topla temizle tasi yerlestir。kafamda bebek kalmadi yaptigim tek sey meryem suresi ve furkan suresinin 74. ayetini okumak oldu。 artik allahin hikmeti nedendir bilmiyorum tuttu。rabbim sana ve isteyen herkese versin。 cevremde biliyorum tup bebek ve asilama sonrasi yikilmalari inancini kaybetme nolur。 rabbim verecegi zamani bilirMerhaba gebeliğiniz hayırlı olsun ben de bugün ikinci aşılamadan negatif sonucunu aldım çok üzgünüm yeni ay yeni umutlar diyerek kür araştırıyorum. Siz kürlerle mi hamile kaldınız acaba merak ettim
Anladım sureleri nasıl kaç tane okudunuz birde kür tarifi varmı burda bn mi goremedimuzulme nezaman kafandan dusunceleri uzak tutuyosun ozaman oluyo kafani dagitmaya calis evet yaptum kur o ay hamile kaldim malesef dustu。 aradan 4 ay gecti olmadi。 ev tasidim o ara esim beni tek birakinca bebek falan dusunmeye zamanim kalmadi esime sove saya ev topla temizle tasi yerlestir。kafamda bebek kalmadi yaptigim tek sey meryem suresi ve furkan suresinin 74. ayetini okumak oldu。 artik allahin hikmeti nedendir bilmiyorum tuttu。rabbim sana ve isteyen herkese versin。 cevremde biliyorum tup bebek ve asilama sonrasi yikilmalari inancini kaybetme nolur。 rabbim verecegi zamani bilir
- 7 Aralık 2019
- 2.504
- 2.402
- 133
41 gun okudum ben birer kez。 hastaiken esim devam ettirdi。 kuru 20 dk incir 15 dk havucu ayri ayri kaynatip birlestirdim 21 gun ictim sabah aksam birer bardak 。Anladım sureleri nasıl kaç tane okudunuz birde kür tarifi varmı burda bn mi goremedim
Anladım peki çok teşekkürler. Rabbim saglıkla bebeginize kavusmayı nasip etsin41 gun okudum ben birer kez。 hastaiken esim devam ettirdi。 kuru 20 dk incir 15 dk havucu ayri ayri kaynatip birlestirdim 21 gun ictim sabah aksam birer bardak 。
- 7 Aralık 2019
- 2.504
- 2.402
- 133
amin ins isteyen herkesenasip olsunAnladım peki çok teşekkürler. Rabbim saglıkla bebeginize kavusmayı nasip etsin
Cevabınız için çok teşekkür ediyorum Allah vermiyorsa vardır bir sebebi elbet. Ama üzülmemek elde değil. Bu ay doğal yollardan denemeye devam edelim diyorum aynı zamanda da uyabildiğimiz kadar kürlere uyalım. Bakalım hakkımızda hayırlısı olsunuzulme nezaman kafandan dusunceleri uzak tutuyosun ozaman oluyo kafani dagitmaya calis evet yaptum kur o ay hamile kaldim malesef dustu。 aradan 4 ay gecti olmadi。 ev tasidim o ara esim beni tek birakinca bebek falan dusunmeye zamanim kalmadi esime sove saya ev topla temizle tasi yerlestir。kafamda bebek kalmadi yaptigim tek sey meryem suresi ve furkan suresinin 74. ayetini okumak oldu。 artik allahin hikmeti nedendir bilmiyorum tuttu。rabbim sana ve isteyen herkese versin。 cevremde biliyorum tup bebek ve asilama sonrasi yikilmalari inancini kaybetme nolur。 rabbim verecegi zamani bilir
- 7 Aralık 2019
- 2.504
- 2.402
- 133
vermiyosa degilde verecegi zamani bilir diyelim hakkinizda hayirlisi sagliksindan bi evlat nasip。eder insCevabınız için çok teşekkür ediyorum Allah vermiyorsa vardır bir sebebi elbet. Ama üzülmemek elde değil. Bu ay doğal yollardan denemeye devam edelim diyorum aynı zamanda da uyabildiğimiz kadar kürlere uyalım. Bakalım hakkımızda hayırlısı olsun