• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık İncir havuç kürü adet gecikmesi yapar mı? Arkadaşlar acil yardım..

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Nazz44

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2018
406
103
103
34
Arkadaşlar incir kürünü geçen ay bir defa 21 gün olarak uyguladım, bittikten sonra daha başlamadım..Adet Gününde gecikme yaşayan oldu mu? en fazla kaç gün gecikme yaşadınız?

Canım ben de bu ay yaptum 21 gun şimdi de adetim 2 gun geçti. Agrım var ama olamiyorum sanki ya. Bazı yerlerde okudum kist yapan da olmuş kistlerini yok eden de. Ovulasyon testi yaptım belki gebelik vardır diye ama ikinci çizgi daha açık renkteydi. Bi de geçen hafta enfeksiyon geçirmiştim onun icin ağrı kesici vermişti dr. Ondan mı yoksa kürden mi gecikti bilmiyorum 😔sen dr a gittin mi bunun için?

Canım ben de bu ay yaptum 21 gun şimdi de adetim 2 gun geçti. Agrım var ama olamiyorum sanki ya. Bazı yerlerde okudum kist yapan da olmuş kistlerini yok eden de. Ovulasyon testi yaptım belki gebelik vardır diye ama ikinci çizgi daha açık renkteydi. Bi de geçen hafta enfeksiyon geçirmiştim onun icin ağrı kesici vermişti dr. Ondan mı yoksa kürden mi gecikti bilmiyorum 😔sen dr a gittin mi bunun için?

Canım 8 gün geçti benim ya. İster istemez ümitlendim ama negatif.. Keşke yapmasaydım boş yere hormonlarımı bozdum. Araştırdım herhangi bir yan etkisini bulamadım ama yine de gecikme yaptı

Canım 8 gün geçti benim ya. İster istemez ümitlendim ama negatif.. Keşke yapmasaydım boş yere hormonlarımı bozdum. Araştırdım herhangi bir yan etkisini bulamadım ama yine de gecikme yaptı
Ya benim de hala gelen giden yok hormonlarıma baktırmıştım geçen ay bi sıkıntı yok ama korkuyorum şimdi ya kist filan yaptıysa diye. Gerçi havucla beraber kullandım ama yine de böyle oldu. Bikac gün daha bekliycem sonrasında doktora gidicem artık enfeksiyonum da oldu bu ay ümidimi tamamen kestim

Geçen ay ben kuru incir yedim adetin 23. Günü gittiğimde kist vardı adetim 4 gün gecikti. Ben incirden olduğunu düşündüm ama yine de bilemedim

Arkadaşlar incir kürünü geçen ay bir defa 21 gün olarak uyguladım, bittikten sonra daha başlamadım..Adet Gününde gecikme yaşayan oldu mu? en fazla kaç gün gecikme yaşadınız?
Bn bu ay yaptım ama tam günümde oldum yani

Oldunuz mu acaba bende yaptın bu ay 5. Gün oldu hala olmadım idrar testi de yaptım negatif.. anlamadım olucam gibi geliyor ama yok

Back