• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

INCIa Burun Estetiği Ameliyatı

Ben görustum ama Volkan beye yaptırmadım. Çok kibardı, güleryuzluydu, kendıne güveni tamdı, yarım saate yakın ılgılenmişti. Amelıyat konusunda duygularım karısıktı o sıra, ama benım ıcın en önemlısı kendi adıma o an için çok da elektrık alamamıştım. Bana zor bir burun ve 4750 TL demıstı, fiyat da biraz pahalı gelmıstı, ama belkı ındırım yapardı karar verseydım. Ben üç doktorla yüzyüze gorusmustum, içimin en çok ısındığı doktora oldum canım...

ankaradamı oldun kime oldunn??
memnunmusun şuan???

fotoların varmı canım??

:42: mrb. ben Cansu Op.Dr. Volkan TAYFUR'a öncelikle teşekkür ediyorum. Ben daha önce farklı doktorlardan 3 defa burun ameliyatı oldum ve rahatsızdım. 4. ameliyatımı ise Op. Dr. Volkan TAYFUR'a oldum hiç bir ağrı hissetmedim ve ameliyat çok çabuk bitti. şişlik ve morarma etkiside olmadı + hastalarıyla ilgilenmesinden de oldukça da memnun kaldım kendisine tekrardan çok teşşekkür ediyorum...

Sevgili Cansu ve İnci A benide arkadaş listenize ekler misiniz,fotoğraflarınızı görmek isterim,teşekkürler

:42: mrb. ben Cansu Op.Dr. Volkan TAYFUR'a öncelikle teşekkür ediyorum. Ben daha önce farklı doktorlardan 3 defa burun ameliyatı oldum ve rahatsızdım. 4. ameliyatımı ise Op. Dr. Volkan TAYFUR'a oldum hiç bir ağrı hissetmedim ve ameliyat çok çabuk bitti. şişlik ve morarma etkiside olmadı + hastalarıyla ilgilenmesinden de oldukça da memnun kaldım kendisine tekrardan çok teşşekkür ediyorum...

Dr. Volkan Tayfur beyin burun estetik ücreti nekadar???

Back