Op.Dr.Volkan Tayfur'a 20 dk süren ,morarma ve şişmenin,ağrı ve sızının hiç olmadığı iple burun ucu estetiği oldum.Tüm operasyon sohbet ederek geçti.Ameliyattan hemen sonra kalkıp,normal hayatıma hiçbirşey olmamış gibi devam ettim.1 hafta sonra bantlar açıldığında hiç ameliyat olmamış gibi doğal gözüküyordum.En yakın arkadaşlarım ve akrabalarım da dahil ,yüzüme bir güzellik geldiğini farkettiler fakat burnumun ameliyatlı olduğunu farketmediler.
Operasyondan 3 hafta sonra ,ilk defa tanıştığım,tanınmış tiyatrocular tarafından burnumun çok güzel olduğuna dair,sürekli önden ve profilden bakarak,çok uzun süren dakikalar boyunca iltifatlar aldım.O kadar doğal oldu ki,estetik olduğunu söylemedim.
Güler yüzü ile hastalarının kendini iyi ve özel olduğunu hissetmesini sağlayan doktorum Volkan Tayfur'a bir kez daha teşekkür ederim..
Operasyondan 3 hafta sonra ,ilk defa tanıştığım,tanınmış tiyatrocular tarafından burnumun çok güzel olduğuna dair,sürekli önden ve profilden bakarak,çok uzun süren dakikalar boyunca iltifatlar aldım.O kadar doğal oldu ki,estetik olduğunu söylemedim.
Güler yüzü ile hastalarının kendini iyi ve özel olduğunu hissetmesini sağlayan doktorum Volkan Tayfur'a bir kez daha teşekkür ederim..