• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

INCIa Burun Estetiği Ameliyatı

INCIa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Ocak 2011
4
0
36
Bursa
Op.Dr.Volkan Tayfur'a 20 dk süren ,morarma ve şişmenin,ağrı ve sızının hiç olmadığı iple burun ucu estetiği oldum.Tüm operasyon sohbet ederek geçti.Ameliyattan hemen sonra kalkıp,normal hayatıma hiçbirşey olmamış gibi devam ettim.1 hafta sonra bantlar açıldığında hiç ameliyat olmamış gibi doğal gözüküyordum.En yakın arkadaşlarım ve akrabalarım da dahil ,yüzüme bir güzellik geldiğini farkettiler fakat burnumun ameliyatlı olduğunu farketmediler.
Operasyondan 3 hafta sonra ,ilk defa tanıştığım,tanınmış tiyatrocular tarafından burnumun çok güzel olduğuna dair,sürekli önden ve profilden bakarak,çok uzun süren dakikalar boyunca iltifatlar aldım.O kadar doğal oldu ki,estetik olduğunu söylemedim.
Güler yüzü ile hastalarının kendini iyi ve özel olduğunu hissetmesini sağlayan doktorum Volkan Tayfur'a bir kez daha teşekkür ederim..

Op.Dr.Volkan Tayfur'a 20 dk süren ,morarma ve şişmenin,ağrı ve sızının hiç olmadığı iple burun ucu estetiği oldum.Tüm operasyon sohbet ederek geçti.Ameliyattan hemen sonra kalkıp,normal hayatıma hiçbirşey olmamış gibi devam ettim.1 hafta sonra bantlar açıldığında hiç ameliyat olmamış gibi doğal gözüküyordum.En yakın arkadaşlarım ve akrabalarım da dahil ,yüzüme bir güzellik geldiğini farkettiler fakat burnumun ameliyatlı olduğunu farketmediler.
Operasyondan 3 hafta sonra ,ilk defa tanıştığım,tanınmış tiyatrocular tarafından burnumun çok güzel olduğuna dair,sürekli önden ve profilden bakarak,çok uzun süren dakikalar boyunca iltifatlar aldım.O kadar doğal oldu ki,estetik olduğunu söylemedim.
Güler yüzü ile hastalarının kendini iyi ve özel olduğunu hissetmesini sağlayan doktorum Volkan Tayfur'a bir kez daha teşekkür ederim..

ne güzel sevindirici resimlerini koyarsan cnm görmüş olurduk... merak ettim bende..

Volkan Beyın reklamı olmuş. İlk kez tanıştıgınız kişiler niye burnunuza iltifatlar yağdırdılar ki cok doğal olmuşsa doğal durur kimsede farketmez :)))

Volkan Beyın reklamı olmuş. İlk kez tanıştıgınız kişiler niye burnunuza iltifatlar yağdırdılar ki cok doğal olmuşsa doğal durur kimsede farketmez :)))
Merak ettiyseniz anlatayım, ilk kez tanıştığım kişiler,tüm Türkiye tarafından tanınan 2 bay ve 2 bayandan oluşan tiyatroculardı.Ne kadar güzel burnunuz var diyerek,önden ve profilden bakılarak tüm gece ilgi odağı olmak çok güzeldi.Niye durup dururken burnuma iltifat ettiler, tabi bunu ben bilemem, onlara sormak lazım.Ayrıca bu tarafıyla hiç ilgilenmedim.Bu iltifatlar güzel bir yüzüm olmasından da kaynaklanmış olabilir ama özellikle burnuma iltifat edilmesi,Volkan Bey'e teşekkürü gerektirir.

canım resimlerini bu konu nun altına neden ekledin :))) ay ben gibisin çok karışık sende çözemedin değilmi nasıl yapcanııı :)))
ama tek kelime ile harika canım ben çok beğendim bu fotoları albümüne eklersen daha ii olur bencee:)

volkan tayfura ben de ameliyat oldum yaklaşık 3 ay önce.ilk defa tanıştığım kişiler tarafından aynı şekilde burnuma iltifat eden çok kişi oldu.çok simetrik ve güzel burnunuz var diye.

:42: mrb. ben Cansu Op.Dr. Volkan TAYFUR'a öncelikle teşekkür ediyorum. Ben daha önce farklı doktorlardan 3 defa burun ameliyatı oldum ve rahatsızdım. 4. ameliyatımı ise Op. Dr. Volkan TAYFUR'a oldum hiç bir ağrı hissetmedim ve ameliyat çok çabuk bitti. şişlik ve morarma etkiside olmadı + hastalarıyla ilgilenmesinden de oldukça da memnun kaldım kendisine tekrardan çok teşşekkür ediyorum...

:42: mrb. ben Cansu Op.Dr. Volkan TAYFUR'a öncelikle teşekkür ediyorum. Ben daha önce farklı doktorlardan 3 defa burun ameliyatı oldum ve rahatsızdım. 4. ameliyatımı ise Op. Dr. Volkan TAYFUR'a oldum hiç bir ağrı hissetmedim ve ameliyat çok çabuk bitti. şişlik ve morarma etkiside olmadı + hastalarıyla ilgilenmesinden de oldukça da memnun kaldım kendisine tekrardan çok teşşekkür ediyorum...

yok mu başka volkan beye burun amelıyatı olan yaa

volkan beye ameliyat olanlar ilk mesajlarında övüp 3 mesaj ayzıp yok oluyorlarr...
fotoğraf yok başka emsaj yok.....artık burda bu gibi şeylerin reklam amaçlı olduğnu öğrendik...

bundan sonra yazanlar lütfen fotoğraf eklesinn.ncesi sonrası mümkünsee...

yani inandırıcı olmak şart..burda herkesten şüphe duyuluyor artık reklam amaçlı şeyler yazıldığı için..yani güzel parmaklarını boşa yormayınn
övüp kaçmak mantıksız yani....

bol açıklama ve fotoğraf lütfenn..

reklam kokan hareketler bunlar :)))

herkesin fikrine katılıyorum ama PPTY65 resim görmüş gibi neden buraya ekledin albüme eklemedin demiş falan filan ama oda en son mayıs ayında yazmış bilemiyorum
ameliyat oldum diyenlerde 2-3 satır yazıp gitmişler ne resim var ne arkadaş listesi var ne de aktifler kk ne kimse bir iki bişey yazıp gidecek insanları merakta bırakacaksa kimse üye olmasın diyorum burası reklam yeri değil burası paylaşım yeri birşeyleri kanıtlamadan olmuyor tanıdığımız sonuçlarını sürekli gördüğümüz ne yapacağını bildiğimiz dr hariç ama hiç duymadığımız dr hakkında bir iki kelime yazıp çıkınca olmuyor tabi bu açılan konuya birşey yazmamak değil forumun hiç bir yerine birşey yazmamaktan bahsediyorum

Son düzenleme:
Ben de Volkan bey adına acılan dıger bir topiğe acaba reklam mı dıye yazmıstım onceden, sonra oraya yazan, şu an nickini hatırlamadıgım bir arkadasla msnde konuşmuştum, eski yeni fotograflarını msnde görmüştum ve gayet guzel ve doğal olmuştu, begenmiştım. Kendım de görusmeye gitmiştim hatta, kendıne guvenen bir doktor. Tampon kullanmıyormuş mumkun oldugunca. Görüşmesi ücretsiz. Kendisi de fotograflar göstermişti, tasarım yapmıştı. Aklına soru işaretı takılanlar benım gibi reklam mı acaba dıye düşünse bıle önyargılı olmadan gidip görüşebilir bence. En azından oraya yazanlardan birininki reklam degildi, bunu da bu vesileyle belirtmeyi bir borç bilirim:)

Ben de Volkan bey adına acılan dıger bir topiğe acaba reklam mı dıye yazmıstım onceden, sonra oraya yazan, şu an nickini hatırlamadıgım bir arkadasla msnde konuşmuştum, eski yeni fotograflarını msnde görmüştum ve gayet guzel ve doğal olmuştu, begenmiştım. Kendım de görusmeye gitmiştim hatta, kendıne guvenen bir doktor. Tampon kullanmıyormuş mumkun oldugunca. Görüşmesi ücretsiz. Kendisi de fotograflar göstermişti, tasarım yapmıştı. Aklına soru işaretı takılanlar benım gibi reklam mı acaba dıye düşünse bıle önyargılı olmadan gidip görüşebilir bence. En azından oraya yazanlardan birininki reklam degildi, bunu da bu vesileyle belirtmeyi bir borç bilirim:)

canım sen görüşüp yaptırmadınmı?yaptırmadıysan neden yaptırmadın
birde burun ücreti ne akdar doktor beyin??

canım sen görüşüp yaptırmadınmı?yaptırmadıysan neden yaptırmadın
birde burun ücreti ne akdar doktor beyin??

Ben görustum ama Volkan beye yaptırmadım. Çok kibardı, güleryuzluydu, kendıne güveni tamdı, yarım saate yakın ılgılenmişti. Amelıyat konusunda duygularım karısıktı o sıra, ama benım ıcın en önemlısı kendi adıma o an için çok da elektrık alamamıştım. Bana zor bir burun ve 4750 TL demıstı, fiyat da biraz pahalı gelmıstı, ama belkı ındırım yapardı karar verseydım. Ben üç doktorla yüzyüze gorusmustum, içimin en çok ısındığı doktora oldum canım...

Back