PinkRose Guru Kayıtlı Üye 11 Haziran 2008 6.643 3 25 Temmuz 2009 Konu Sahibi hask #21 bende inciyi çok severim takarım herkese yakıştığını düşünürüm özelliklede gelinlere
P prensesfb Popüler Üye Kayıtlı Üye 11 Nisan 2008 24.376 7 19 Ağustos 2009 Konu Sahibi hask #23 PinkRose .!.: bende inciyi çok severim takarım herkese yakıştığını düşünürüm özelliklede gelinlere Genişletmek için tıkla... bencede canim incinin yeri baska
PinkRose .!.: bende inciyi çok severim takarım herkese yakıştığını düşünürüm özelliklede gelinlere Genişletmek için tıkla... bencede canim incinin yeri baska
Chess Nirvana Kayıtlı Üye 14 Ağustos 2009 53.296 42.837 8 Eylül 2012 Konu Sahibi hask #25 siya inci bi kolye aldım nedense ilk mesajdaki kadının taktığı tarzda boyna iki defa dolanıyo yani şimdi neyle takacağımı bilemedim, sizce ya da hiç takmasam mı, pek popüler değilmiş sanırım
siya inci bi kolye aldım nedense ilk mesajdaki kadının taktığı tarzda boyna iki defa dolanıyo yani şimdi neyle takacağımı bilemedim, sizce ya da hiç takmasam mı, pek popüler değilmiş sanırım
dilosamet Popüler Üye Kayıtlı Üye 23 Ekim 2009 435 1 9 Ekim 2012 Konu Sahibi hask #26 kızlar merhaba benimde incim var acayip derece de doğuruyor.. böyle modeli değişti boynuma taktıgımda bile fark ediliyor içime sinmemeye başladı ne yapmam lazım satsam mı ki ??
kızlar merhaba benimde incim var acayip derece de doğuruyor.. böyle modeli değişti boynuma taktıgımda bile fark ediliyor içime sinmemeye başladı ne yapmam lazım satsam mı ki ??