İncelmek İçin Acı Biber Yağı Denediniz Mi?

Cansucansel

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2017
11
4
27
Burada veya başka bir forumda görmüştüm sanırım, acı biber yağını vücuda sürüp yürüyerek ve aynı zamanda aç karnına içerek yağ yakımına yardımcı olabiliyormuşuz sanırım? Denediniz mi bu yöntemi hanımlar? Genel olarak acı biberin zaten yağ yakımına etki ettiği bilinir. Acı biberden bu konuda fayda görmüş olanlar var mı? :)

Ben iki gündür kullanıyorum, biberiye yağı ve acı biber yağını karıştırdım ve streç film sardım. Sürülen bölgeyi aşırı derecede ısıtıyor. Daha önce sadece biberiye yağı sürmüştüm hiç ısınma olmamıştı fakat acı biber yağı çok çok çok fazla ısıtıyor :) ve cidden fark ettiriyor. Kilo alınca göbek bölgesinde oluşan yırtıklar büzüşüp çatlağa dönmüş sanki ben belki farketmezdim ama annem bakınca o çok şaşırdı. Hafif kızarıklıklar oldu, benim cildm çok hassas gerçi herkeste olur mu bilemiyorum.. Bir de metabolizmamda hızlanma oldu ama onda içtiğim çayın da etkisi olabilir o acı biber yağından mı bilmiyorum.

Ben iki gündür kullanıyorum, biberiye yağı ve acı biber yağını karıştırdım ve streç film sardım. Sürülen bölgeyi aşırı derecede ısıtıyor. Daha önce sadece biberiye yağı sürmüştüm hiç ısınma olmamıştı fakat acı biber yağı çok çok çok fazla ısıtıyor :) ve cidden fark ettiriyor. Kilo alınca göbek bölgesinde oluşan yırtıklar büzüşüp çatlağa dönmüş sanki ben belki farketmezdim ama annem bakınca o çok şaşırdı. Hafif kızarıklıklar oldu, benim cildm çok hassas gerçi herkeste olur mu bilemiyorum.. Bir de metabolizmamda hızlanma oldu ama onda içtiğim çayın da etkisi olabilir o acı biber yağından mı bilmiyorum.
Biberiyeyle karıştırmanda önemli bir sebep var mı yoksa zeytinyağı gibi bir yağ ile de karıştırılabilir mi eğer çözeltmek için kullanıyorsan diğer yağı? Çünkü acı biber yağını hiçbir yağ ile çözeltmeden kullanırsak aşırı yakıp tahriş edeceğini düşündüm ben ama bilemiyorum emin olmadan kullanmiyim dedim cnm? İçtiğin çay da acıbiber içerikli mi?

Ben aktardan biberiye yağı istemiştim sürmek için alıyorsanız acı biber yağı da alın ikisini karıştırın dedi, daha önce ben hiç duymamıştım. Evet tek başına sürülürse ve uzun süre kalırsa bence de çok fazla tahriş eder çünkü bende de birazcık kızarıklık oldu ve söylediğim gibi çok ısıtıyor. Başka ne ile karıştırılır bilemiyorum açıkçası. Kardeşim de denedi tahriş olmadı bu karışımla, senin cildin nasıl tepki verir bi dene istersen. Çayın içeriği farklı; acı çehre, kayısı, goji berry, chia var yazıyor üzerinde. Poşet çay tarzında. Benim düğünüme iki ay kaldı biraz yüklendim kendime bu ara ama içilir mi acı biber yağı bilmiyorum

X