- 25 Ağustos 2015
- 111
- 34
- 18
- 34
- Konu Sahibi guldamla90
-
canim yeni bi test alarak bidaa dene ya da saglik ocaginda kan ver. normalde ilk 5 dakka sonrasini dikkate almamak gerekiyo cunku sonradan cikan ikinci cizgi buharlasma cizgisi de olabilio. o yuzden hemen sevinmemekte fayda var ya yeni bi test al bidaa dene ya da direk kan testi yaptir bakalimKızlar mrb..adetim 3 gun gecikti.1 senedir korunmuyoruz bi sürü test yaptım yanlışlıkla gecerken bile belirmedi 2.çizgi..3 gundur test yapıyorum beyas çizgi belirio bugun ssbah idrarı ile yaptım testi.ilk saniyelerde yine beyaz bi çizgi oluştu.1 saat gecti tam atıcakken 2.çizgiyi solukta olsa gördüm..ilk 5 dk dan sonrasını onemsemeyin diolar ama bu şeklde hamile kaldıgını öğrenennler var sizce hamilemiyimçikolata kistim xar ocyuzden bu sayfada açtım konuyu
Allah yardımcın olsun beyaz çizgi nasıl oluyo bilmiyorum ama adetin geçtiyse kana gitValla kızlar sabah yaptım yine beyaz çizgi çıktı okadar adette olmadım sırtımda müthiş bi ağrı var..bikaç gun daha hastalanmazsam kan testi yaptırıcam..çıkmıcak diye korkuyorum sabrım bitmk üzere..cvplarınız için çok teşekkürler
Yerini belli ediyo yani kabarmış gibi bitanem..yarın gidip yaptırıcam inş :)Allah yardımcın olsun beyaz çizgi nasıl oluyo bilmiyorum ama adetin geçtiyse kana git
Hayırlısı olsun canımYerini belli ediyo yani kabarmış gibi bitanem..yarın gidip yaptırıcam inş :)
Saol canımmHayırlısı olsun canım
Ay ağzından bal damlıyo canım ya :) hamilelik varsa bile muhtemel hamilelik 2-2,5 haftalık ckmayablir idrarda dıolarbende adetten 3gun once yapmıstım idrar testini. ikinci çizgi 20 dk sonra cok silik şekilde cıkmıstı. bence ikinci cizgi cıkıyosa hamile olma ihtimalin cok yuksek
Hamilesin canim hayirli olsun daha cok yeniHamilemiyim sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?