incecik soluk 2.çizgi

guldamla90

Üye
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2015
111
34
18
34
Kızlar mrb..adetim 3 gun gecikti.1 senedir korunmuyoruz bi sürü test yaptım yanlışlıkla gecerken bile belirmedi 2.çizgi..3 gundur test yapıyorum beyas çizgi belirio bugun ssbah idrarı ile yaptım testi.ilk saniyelerde yine beyaz bi çizgi oluştu.1 saat gecti tam atıcakken 2.çizgiyi solukta olsa gördüm..ilk 5 dk dan sonrasını onemsemeyin diolar ama bu şeklde hamile kaldıgını öğrenennler var sizce hamilemiyim:KK43:çikolata kistim xar ocyuzden bu sayfada açtım konuyu

Hamilemiyim sizce

Eklentiler

• 2015-10-13 23.46.13.png
    2015-10-13 23.46.13.png
    196,1 KB · Görüntüleme: 525
Kızlar mrb..adetim 3 gun gecikti.1 senedir korunmuyoruz bi sürü test yaptım yanlışlıkla gecerken bile belirmedi 2.çizgi..3 gundur test yapıyorum beyas çizgi belirio bugun ssbah idrarı ile yaptım testi.ilk saniyelerde yine beyaz bi çizgi oluştu.1 saat gecti tam atıcakken 2.çizgiyi solukta olsa gördüm..ilk 5 dk dan sonrasını onemsemeyin diolar ama bu şeklde hamile kaldıgını öğrenennler var sizce hamilemiyim:KK43:çikolata kistim xar ocyuzden bu sayfada açtım konuyu
canim yeni bi test alarak bidaa dene ya da saglik ocaginda kan ver. normalde ilk 5 dakka sonrasini dikkate almamak gerekiyo cunku sonradan cikan ikinci cizgi buharlasma cizgisi de olabilio. o yuzden hemen sevinmemekte fayda var ya yeni bi test al bidaa dene ya da direk kan testi yaptir bakalim

Valla kızlar sabah yaptım yine beyaz çizgi çıktı okadar adette olmadım sırtımda müthiş bi ağrı var..bikaç gun daha hastalanmazsam kan testi yaptırıcam..çıkmıcak diye korkuyorum sabrım bitmk üzere..cvplarınız için çok teşekkürler

Valla kızlar sabah yaptım yine beyaz çizgi çıktı okadar adette olmadım sırtımda müthiş bi ağrı var..bikaç gun daha hastalanmazsam kan testi yaptırıcam..çıkmıcak diye korkuyorum sabrım bitmk üzere..cvplarınız için çok teşekkürler
Allah yardımcın olsun beyaz çizgi nasıl oluyo bilmiyorum ama adetin geçtiyse kana git

bende adetten 3gun once yapmıstım idrar testini. ikinci çizgi 20 dk sonra cok silik şekilde cıkmıstı. bence ikinci cizgi cıkıyosa hamile olma ihtimalin cok yuksek

bende adetten 3gun once yapmıstım idrar testini. ikinci çizgi 20 dk sonra cok silik şekilde cıkmıstı. bence ikinci cizgi cıkıyosa hamile olma ihtimalin cok yuksek
Ay ağzından bal damlıyo canım ya :) hamilelik varsa bile muhtemel hamilelik 2-2,5 haftalık ckmayablir idrarda dıolar

merhaba canlar benimde adet düzensizliğim var 12 isinde olmam gerekiyordu ama olmadım sanki hemen hemen bütün hamilelik belirtileri vardı dedğin gibi dün test yaptım sabah ikinci silik çizgi çıktı kesin hamileyim dedim nasıl sevindim analtamam hemen kan yaptırdım ve negatif nasıl çöktüm anlatamam neden öyle oluyor bende anlamadım ve akşamına kırmızıları gördüm :(:(

Merhabalar,
Bu forumdaki deneyimlerden cok faydalandigim icin ben de paylasmak istedim. Adete 6 gun kala, predictor 6 gun kala testini yaptim, tek cizgi cikti ve gecen sure ile ikinci cizgi belirmedi. Adete 3 gun kala ayni testten yaptim, ilk basta tek cizgi, 10 dk icinde ikinci ama cok cok soluk, var mi yok mu zor anlasilan bir cizgi belirdi. Adete 2 gun kala kan testi verdim ama sonucu cikmayinca meraktan dayanamayip adete 1 gun kala predictor normal test yaptim. 3 dk sonrasini dikkate almayin yaziyordu ama 10-15 dk sonra cok net ikinci cizgi cikti. Aksamina kan sonucu cikti ve pozitifti. Bence idrar testlerinde birden fazla testte sonradan cizgi cikiyorsa pozitiftir, ama birinde cikip sonrakinde cikmazsa negatiftir. Allah herkesin gonlune gore versin.

Back