Lazer Epilasyon İnce Tüylerde Lazerle Fayda Gören Var mı?

Mmademoiselle

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2011
62
0
36
Aydın
Yüzümde çok çok ince tüyler var ama beni rahatsız ediolar sirlede aldırmak istemiorum sivilce yapıyor diye duydum kalıcı olarak kurtulmak istiyorum ama iğneliyede cesaret edemiyorum iz kalır diye aranızda hiç ince tüylerinden lazerle kurtulan varmı hangi cihazla yaptırdınız bilgi verebilirmisiniz?? ben tüm vücuduma alexandrte yaptırıorum ama kolumda hatta elimin üstündeki ince tüyler bile daha belirginleşti siyahlaştı bunlardan kurtuluş yok muu??

arkadaşım tüylerin ince ise kesinlikle lazer önermem.
lazer küçük ince tüylerinide tetikler durumun dahada kötü olur.
ya kafaya takmıcan ki bu çok zor bi durum biliyorum.
yada iğneli yaptırıcan.başka çaren yok.
zamnında yüzüne lazer yaptırıp pişman olan biri olarak söylüyorum.
suan iğneliye gidiyorum. çok acıyo ama başka çare yok.
güvendiğin bi yer bu.işin uzmanına yaptır

çok teşekkür ederim cvbnız için evet bende alex yaptırıorm ince tüylerim belirginleşti asla onu yüzüme sürdürmem ama diode lazer ince tüylerde etkili die duydum acaba onu denesem mi? iğnelide acısına katlanılır tmmda iz kalır diye korkuyorum siz böyle bi sıkıntı yaşadınızmı ve fayda görüomusunuz ne durumdasınız?

canım ben yıllar once yüzüme yaptırmıstım lazer, ama hangı lazer oldugunu bılmıyordum o zamanlar; ama yüzüme degdırıyorlardı aletı dıye hatırlıyorum.Ondan fayda goremeyınce ıgnelı epılasyona gıttım. Bende hormon bozuklugu var bu arada. Hormon tedavısı ıcın ılac kullanıyordum ama 1 yıl sonunda bıraktım ilacı. epılasyon sırasında ilaç kullanmıyordum yani. iğnelı epılasyondan da fayda goremedım.Fayda görmesem de epılasyon nıyetıne devam ettım ıgnelıye;en son mayıs başında yapıyorlardı epılasyonu, işte en sonkınde yüzümde iz kaldı. Baska bir gorevlı gelmişti, o gorevlı ilkini yaptı bır sey olmadı ama ıkıncı seansı yaptıgında cok acıdı ve iz kaldı. kabuk kabuk oldu. merhem kullandım, yıllar gectı bellı belırsız ız kaldı şükür. gecmez dıye cok korkmustum. sımdı ılac tedavısı gorup tekrar lazere baslamak ıstıyorum ama o hafıf iz kalan yerler hafif çukurlu da, lazerle daha belırgın hale gelır dıye de korkuyorum acıkcası. zaten zor kurtuldum. aleksandrate yüzde ince tüyü tetıklıyor dıyorlar, dıode daha ii gibi yüz için ama danısmak ii arfastırmak sart. yazın yüze lazerden kaçının ama.

Merhabalar...

Yüzüne diode lazer yaptırmış biri olarak söyleyebilirim ki kesinlikle bulaşmayın lazere.. 8 seans gittim toplamda yüzüm için.. Ama sonuç felaket. İnce tüylerimin kıla dönüşmesi, boynuma kadar yayılması mı dersiniz hepsi oldu bende.. Ki yüzüne lazer yaptıranların hepsi bundan şikayetçi. Asla bitirmiyor ve tam tersi felaket bi şekilde çoğaltıyor.. İyi bi iğneli epilasyon yapan bi uzman bulursanız ona gidin derim.. Ama iğneli için de dikkat edin derim.. Onda da çeşit çeşit uzman var çünkü..
İnşallah kısa zamanda kurtulursun hepsinden..
İyi geceler..

Son düzenleme:

aynen katılıyorum kesinlikle yaptırmayın. yaklaşık 10 seans gittim sürekli traşlanmaktan sarı tüylerim, KIL oldu ve sadece çene bölgesiyken artık boynumla da uğraşmak zorundayım ben de iğneli epilasyon düşünüyorum..

çok teşekkür ederim umarım hepimiz kurtuluruz bu dertten :)ben yüzüm için diode a güvenmeye başlamıştım ama sizde böyle söyleyince son çare iğneli sanırım.ben gittiğim yere ince tüylerim için iğneli mi yaptırsam diye sordum çünkü onlar benm ince tüylerime yapmayı kabul etmemişlerdi iğneli milattan önce kaldı artık demişti kız bende iz bırakması var onunda diye hak vermiştim lazer araştırıodum ama en doğrusu iğneli olucak sanırm.buarada hoddi arkadaşım benim kuzenim gidiyor ipl lazere ona heryerini jilet yaptırıolar kolları da dahil ona çok kızıyorum jilet vurulucak yer var vurulmycak yer var bence yüzüme asla sürdürmem ben bitiremediklerinde erkek kılı gibi olması var bunun sonunda

Bende daha yeni lazere başladım ama başlamadan önce gittiğimde kontrol etti bayan ve tüylerimin ince olduğunu sürekli jilet vurarak onları kalınlaştırmam gerektiğini söyledi.Bende 1 ay kadar sürekli jilet uyguladım ve işe yaradı.Ama malesef üst bacağımdakiler tam kalınlaşmadı yer yer kaldılar biraz.Onun içinde 2 hafta süre verdi gene jilet uygulayacağım.Bakalım umarım bu sefer olur da bacaklara başlarız hemen.

İnşallah kurtuluruz hepimiz :) aslında ben biraz rahatladım siyah kalın kıl gibi olanlar bitti gibi ama ince uzun tüyler kaldı.. bide biraz iyileşmesi gerekiyor yüzümün bakalım ne zaman rahat edeceğiz bu tüy kıl meselesinden.. Valla vücudun başka yerinde olması tamam da yüzde olması ne kötü bi durum..Rabbim yardımcımız olur inşallah hepimize ve bunu atlatmak için de çok çok sabır verir.. =)

Benim lazere gittiğim yerdeki uzman bi de tanıdıktı.. İlk seansa gittiğimde jiletle temizleyeceğiz dedi hayır olmaz dedim bende.. Ama bi sorun olmaz filan dediler ancak böyle rahat çalışabilir gibisinden birşeyler söylediler.. Bende tanıdıklar diye bi de bildikleri var diye izin verdim bu duruma.. Ama nerden böyle bişe yaptıysam.. işte bilemiyor insan ilk başlarda.. Ki duyduguma göre bazı lazer yapan yerlerdeki bilinçli uzmanlar yüze hiç yapmıyormuş.. ama böyle yerlere denk gelmekte şans işi işte.. Çok şükür ki artık ne oldugunu biliyorum ve daha bilinçliyim.. Hepinize iyi geceler, kılsız tüysüz günler :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…