- Konu Sahibi Mmademoiselle
-
arkadaşım tüylerin ince ise kesinlikle lazer önermem.
lazer küçük ince tüylerinide tetikler durumun dahada kötü olur.
ya kafaya takmıcan ki bu çok zor bi durum biliyorum.
yada iğneli yaptırıcan.başka çaren yok.
zamnında yüzüne lazer yaptırıp pişman olan biri olarak söylüyorum.
suan iğneliye gidiyorum. çok acıyo ama başka çare yok.
güvendiğin bi yer bu.işin uzmanına yaptır
çok teşekkür ederim cvbnız için evet bende alex yaptırıorm ince tüylerim belirginleşti asla onu yüzüme sürdürmem ama diode lazer ince tüylerde etkili die duydum acaba onu denesem mi? iğnelide acısına katlanılır tmmda iz kalır diye korkuyorum siz böyle bi sıkıntı yaşadınızmı ve fayda görüomusunuz ne durumdasınız?
Merhabalar...
Yüzüne diode lazer yaptırmış biri olarak söyleyebilirim ki kesinlikle bulaşmayın lazere.. 8 seans gittim toplamda yüzüm için.. Ama sonuç felaket. İnce tüylerimin kıla dönüşmesi, boynum kadar yayılması mı dersiniz hepsi oldu bende.. Ki yüzüne lazer yaptıranların hepsi bundan şikayetçi. Asla bitirmiyor ve tam tersi felaket bi şekilde çoğaltıyor.. İyi bi iğneli epilasyon yapan bi uzman bulursanız ona gidin derim.. Ama iğneli için de dikkat edin derim.. Onda da çeşit çeşit uzman var çünkü..
İnşallah kısa zamanda kurtulursun hepsinden..
İyi geceler..
Merhabalar...
Yüzüne diode lazer yaptırmış biri olarak söyleyebilirim ki kesinlikle bulaşmayın lazere.. 8 seans gittim toplamda yüzüm için.. Ama sonuç felaket. İnce tüylerimin kıla dönüşmesi, boynuma kadar yayılması mı dersiniz hepsi oldu bende.. Ki yüzüne lazer yaptıranların hepsi bundan şikayetçi. Asla bitirmiyor ve tam tersi felaket bi şekilde çoğaltıyor.. İyi bi iğneli epilasyon yapan bi uzman bulursanız ona gidin derim.. Ama iğneli için de dikkat edin derim.. Onda da çeşit çeşit uzman var çünkü..
İnşallah kısa zamanda kurtulursun hepsinden..
İyi geceler..
ben bostancıda bir güzellik merkezine gidiyorum.orada daha önce alex ile çoğalmış ince tüylerime çare buldum.
iğnelimi yaptırıyorsunuz diode mu?
diode sanırım.çok yer gezdim.çok makine denedim.sadece bunun faydasını gördüm.
çok teşekkür ederim umarım hepimiz kurtuluruz bu dertten :)ben yüzüm için diode a güvenmeye başlamıştım ama sizde böyle söyleyince son çare iğneli sanırım.ben gittiğim yere ince tüylerim için iğneli mi yaptırsam diye sordum çünkü onlar benm ince tüylerime yapmayı kabul etmemişlerdi iğneli milattan önce kaldı artık demişti kız bende iz bırakması var onunda diye hak vermiştim lazer araştırıodum ama en doğrusu iğneli olucak sanırm.buarada hoddi arkadaşım benim kuzenim gidiyor ipl lazere ona heryerini jilet yaptırıolar kolları da dahil ona çok kızıyorum jilet vurulucak yer var vurulmycak yer var bence yüzüme asla sürdürmem ben bitiremediklerinde erkek kılı gibi olması var bunun sonunda
aynen katılıyorum kesinlikle yaptırmayın. yaklaşık 10 seans gittim sürekli traşlanmaktan sarı tüylerim, KIL oldu ve sadece çene bölgesiyken artık boynumla da uğraşmak zorundayımben de iğneli epilasyon düşünüyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?