Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar İnce telli , yağlı ve dökülen saçlarım için bakımım :)

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

smptk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Mart 2010
6
0
86
İzmir
forumdan da edindiğim bilgilerle kendime göre bir uygulama hazırladım.umarım sizin de işinize yarar

haftada 1 turplu su
haftada 1 yağ kürü ( ben HC kullanıyorum )
her yıkamada ilk olarak defne sabununu diplerime sürüyorum duruluyorum ardından priorin şampuanını kullanıyorum.
yıkadıktan sonra da glissin durulanmayan sıvı saç kremini saç uçlarıma uyguluyorum.saçlarım boyalı olduğu için saç uçlarım çok kuruydu.

saç tellerim kalınlaşmaya ve gürleşmeye başladı.dökülmeler durdu ve hızla uzamaya başladı.2 günde bir yıkamak zorunda kaldığım saçlarım artık 4 gün bile dayanmaya başladı.umarım sizinde işinize yarar :)

Cnm çok masraflısın ama yaaa sanırım ben öğrenci halimle altından kalkamam...

Gliss ben bi şişe bitirdim sarı şişeden etkili oldu mu bilmiyorum ama saçları iyi açıyor.
HC yi bugün inceledim de 45TL diyor içindekilere baktım. Benim lokman hekimden 20TLye aldığım saç bakım yağı var HCde extra vitaminler var.
Turplu suyu kendin mi yapıyorsun rondoda çekim falan?
Bi de priorin şampuanı şimdi senden duydum da fiyatını görünce kapattım sayfayı yaa..

Cidden güzel ürünler kullanıyorsun biraz da tuzlu olmasaydı :( Benim saçlarım da seninki gibi yoksa...:58:

Son düzenleme:
benim saçlarım da aynı ama sorunum sürekli yağlanması
denenmiş sık yağlanmadan kurtulanlar yazabilir mi lütfen

generous evet haklısın biraz tuzlu :) ama değer diye düşünüyorum.özellikle priorin şampuanı kesin kullanmalısın.bence en iyi ve etkili tek bitkisel şampuan.sonuçta 1-2 ayda bir alacaksın bunları .)

emina123 canım defne sabunu yağlanmaya kesin çözüm diyebilirim

$priorinshampoo[1].jpg eğer bu şampuansa okadar pahalı değil 27 tl bazı yerlerdede 23 tl yazıyodu

bu arada turplu suyu çok duydum ama yapmadım nasıl bi etkisi varki saça birde sen nasıl hazırladın cnm birde hc nin b, kaç tane çesidi var sen hangisini kullanıyosun benim saçımda çok geç yağlanır aslında yağlı saç daha iyiymiş

evet canım bu şampuan.10 numara diyebilirim.hiçbirşey uygulama sadece bi şampuanı kullan yine de çok iyi sonuçlar alabilirsin.turplu su ise bir turp rendelenir 3-4 bardak su içinde yarım saat kadar kaynatılır daha sonra posasından suyu ayrılır ve suyunun ılık olması beklenir.ılık oldugu zaman yumurta sarısıyla karıştırılarak saça bi güzel masajla yedirilir ardından strechlenir ve herhangi bir havlu ya da bezle bas baglanır.1-2 saat beklenilir.saç gürleştirmek ve uzatmak için uygulanıyor.ben de zaten burada öğrendim uyguladım ve memnun kaldım.umarım senin de işine yarar canım :)

selam arkadaşlar. dünde yazdım ama bulamadım. eşime bıoxcın aldık. internetten baktığımda bayağı olumlu yorumları vardı. Bende Bıoder kullandığım için ilgimi çekti. aranızda kullanan bana yardımcı olabilecek biri varmı?

Back