Saç Kesim Şekilleri İnce Telli , Uçları Dalgalı Saça Uygun Kesim ?

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

jasmine16

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Haziran 2009
102
0
96
İstanbul
saçlarım ince telli ve seyrek . uçları dalgalı boyu şuan omuzlarımdan 4 parmak falan aşağıda . saçlarımı kestirmek istiyorum . ama katlı mı yoksa küt mü kestirsem ? haa birde alnım geniş kahkül veya perçem yaptırsam mı ? :26: sevgileeer :82:

uçaları dalgalıysa küt kesim güzel olur.kıvırcıkta falan problem olabilir küt kesim.perçem daha önce kullanmadıysan zor olur ama yan perçem deneyeblirsin.benim saçım uzun ve dalgalı yan perçem denedim uzun saçın basitliğinen kurtuldu renk kattı.topladığımda falanda güzel duruyor...yan perçem dene derim netten resimlerinede bakabilirsin güzel duruyor

uçları dalgalı saça küt kesim hiç uygun olmaz saçların kabarır ve hoş olmayan bir görünüm alır bence saçlarını uzun kullan ve katlı kesim yaptır uçlara doğru v şeklinde olsun katları kahkül olarakta yan kahkül tercih edersen güzel olur

küt kesim saçı daha dolgun gösteriyormuş doğrudur belki ama bende kabarmasını düşünüyorum sonuçta her zaman düzleştiremicem teşekkürler cevabın için :)

aynı benim saçımdan bahsetmişsin. benim saçlarım yaklaşık 2 senedir küt kesim. küt kesim saçımı daha gür, dolgun gösteriyor, dalgaları daha belirgin oluyor. katlı kesimlerde saç daha da kabarık durur, eğer ustura ile kesilirse çok fena olur uçları kıvrık kıvrık, ve daha seyrek gözükür saçlar. katlı kestireceksen makasla kestir. benim saçlarımı katlı kestirmeme nedenim 10 kuaförden 9u istediğim gibi kesmiyor, o nedenle moralimi de bozmak istemediğimden kesin çözümü küt kestirmekte buldum. yani kuaförün becerisine kalmış katlı mı küt mü kestireceğin. ama sana tavsiyem küt kestirirsen saçların daha gür görünür. yandan perçem kestirirsen de hoş olur bence. ben saçlarımın önüme gelmesinden hoşlanmadığım için senelerdir kestirmiyorum kahkül-perçem

canım katılmıyorum, çünkü küt kesimde saç kabarmıyor, aksine katlı kesimde kabarıyor. ve katlı kesim, ince telli syrek saçları daha az gösteriyor, bu benim tecrübeyle edindiğim bir fikir.

evet ya ..bence de :))

katlı kesımde saç azalıyor bır avuc kalıyor resmen ben bır kere kestırdım pısman oldum.. hepsı aynı boyda olmalı bence kut yada omuzlarda..

asla kat attırma.. ben öyle bi hata yaptım tepelerini flan hep katlı kestirdim öyle oluncada en altlarda çok az saç kalıyor.. bütün saçların eşit olmalı ve yan kakül çok hoşuma gidiyor :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…