- Konu Sahibi DearMother
-
Arkadaşlar saç bakım kürlerine başladım fakat destekleyici şampuanda kullanmak istiyorum.
saçlarım ince telli ve yağlı hangi şampuanı kullanmamı önerirsiniz.Ayrıca dökülme ve gürleşmeyede katkısı olsa hiç fena olmaz.bu eczanelerde reklamı yapılanlar nasıl sizce.
sebamedde düşünüyorum.
önerileri bekliyorum acil tarafından :)
teşekkürler cnm cevabın için.bebe şampuanıda kullandım ama ben dökülmeyide önleyecek vitaminli bir şampuan arıyorum.vishininkinin kullanıyordum bir ara iyi gelmişti onumu kullansam yine acaba.Sebamed in ürünleri ben de hep aşırı kuruluk yaptı:44:
Otacının ürünleri hem doğal(diğerlerine göre) hem de iyi olduğunu düşünüyorum...
Saçında boya yoksa bebek şampuanı kullan ilk bir kaç sefer keçe gibi oluyor ama saç alışınca düzeliyor:44:
köselemiben sebamed kullanmanı önermiyorum çünkü saçı kösele gibi yapıyor tamam seni anladım kozmetik bi şampuan kullanmak istemiyorsun ama sebamed de çok ilaç gibi bi şey ... bioblas kullanabilirsin bence o güzel hem bitkisel hem de kösele gibi olmaz saçın
köselemievet canım kozmetik olmasın istiyorum .
bioblas olabilir evet.birde başka bir şey duymuştum ismi tam aklıma gelmedi.m..ile başlıyordu ama neydiki acaba?
xxxxx
pahalı bir ürün ama etkili gibi geldi bana.vichy nin ürünleri tartışmasız çok iyi.ne dersiniz.
Arkadaşlar saç bakım kürlerine başladım fakat destekleyici şampuanda kullanmak istiyorum.
saçlarım ince telli ve yağlı hangi şampuanı kullanmamı önerirsiniz.Ayrıca dökülme ve gürleşmeyede katkısı olsa hiç fena olmaz.bu eczanelerde reklamı yapılanlar nasıl sizce.
sebamedde düşünüyorum.
önerileri bekliyorum acil tarafından :)
mrb bende şu anda aynı konuyu araştırıyorum saçım uzamıyor da.HC diye bir markanın çok fazla reklamını görüyorum bitkisel içerikliymiş kullanan var mı acaba almak istiyorum ama güvenemiyorum
kızlaar yok mu cevap vericek biri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?