• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar İnce telli saçlarıma hangi şampuan önerirsiniz?

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

DearMother

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2011
2.128
2
0
İstanbul
Arkadaşlar saç bakım kürlerine başladım fakat destekleyici şampuanda kullanmak istiyorum.

saçlarım ince telli ve yağlı hangi şampuanı kullanmamı önerirsiniz.Ayrıca dökülme ve gürleşmeyede katkısı olsa hiç fena olmaz.bu eczanelerde reklamı yapılanlar nasıl sizce.

sebamedde düşünüyorum.

önerileri bekliyorum acil tarafından :)

Arkadaşlar saç bakım kürlerine başladım fakat destekleyici şampuanda kullanmak istiyorum.

saçlarım ince telli ve yağlı hangi şampuanı kullanmamı önerirsiniz.Ayrıca dökülme ve gürleşmeyede katkısı olsa hiç fena olmaz.bu eczanelerde reklamı yapılanlar nasıl sizce.

sebamedde düşünüyorum.

Sebamed in ürünleri ben de hep aşırı kuruluk yaptı:44:
Otacının ürünleri hem doğal(diğerlerine göre) hem de iyi olduğunu düşünüyorum...

Saçında boya yoksa bebek şampuanı kullan ilk bir kaç sefer keçe gibi oluyor ama saç alışınca düzeliyor:44:

Sebamed in ürünleri ben de hep aşırı kuruluk yaptı:44:
Otacının ürünleri hem doğal(diğerlerine göre) hem de iyi olduğunu düşünüyorum...

Saçında boya yoksa bebek şampuanı kullan ilk bir kaç sefer keçe gibi oluyor ama saç alışınca düzeliyor:44:
teşekkürler cnm cevabın için.bebe şampuanıda kullandım ama ben dökülmeyide önleyecek vitaminli bir şampuan arıyorum.vishininkinin kullanıyordum bir ara iyi gelmişti onumu kullansam yine acaba.

Herkesin saç yapısı farklı canım önereceğiz ama sana iyi gelmeyebilir:26:

İstersen bebe şampuanı alıp içine sarımsak rendele bir kere onunla sonra da vichy nin şampuanıyla şampuanlarsın:26:
Herkes dökülme konusunda sarımsaktan çok memnun bildiğim kadarıyla:26:

Umarım işine yarar...

Bir de saç dökülmesine karanfilli su karışımı var onuda oku istersen burdaki konulardan birinde benim saçlarım kuru olduğunu için yapamadım ama saçın yağlıysa yağ konusunda da çare olabilir:44:

mrb bende şu anda aynı konuyu araştırıyorum saçım uzamıyor da.HC diye bir markanın çok fazla reklamını görüyorum bitkisel içerikliymiş kullanan var mı acaba almak istiyorum ama güvenemiyorum

canım benimde aynı panten yeşil kapaklı ince telliler için var ben onu kullanıyorum hemde havalandırıyor

xxxxxx

pahalı bir ürün ama etkili gibi geldi bana.vichy nin ürünleri tartışmasız çok iyi.ne dersiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
şampuan alırken saç diplerine göre seçim yapmalısın uzmanaalr bunu söylüyor yani yağlıysa yaglı saclara göre, saçlarının telleriyle ilgili sorun için uclarına kullanacagın serum, sprey gibi extra ürünler tercih etmelisin. Benim saclarım da asırı ince telli, ben elseve kullanıyorum mesela ama bu kişiye göre değişir tabi

canım ebnde pantenin sarı serisi var adını hatırlayamadım onun şampuanını ve saç kremini kullanıyordum bitti bebe şampuanı aldım.memnundum aslında fakat şu ilaç yerinede geçen besleyici şampuanlardan almak istiyorum.kürleri destekleyici olsun diye.

ben sebamed kullanmanı önermiyorum çünkü saçı kösele gibi yapıyor tamam seni anladım kozmetik bi şampuan kullanmak istemiyorsun ama sebamed de çok ilaç gibi bi şey ... bioblas kullanabilirsin bence o güzel hem bitkisel hem de kösele gibi olmaz saçın

ben sebamed kullanmanı önermiyorum çünkü saçı kösele gibi yapıyor tamam seni anladım kozmetik bi şampuan kullanmak istemiyorsun ama sebamed de çok ilaç gibi bi şey ... bioblas kullanabilirsin bence o güzel hem bitkisel hem de kösele gibi olmaz saçın
köselemi :1::1::1: evet canım kozmetik olmasın istiyorum .

bioblas olabilir evet.birde başka bir şey duymuştum ismi tam aklıma gelmedi.m..ile başlıyordu ama neydiki acaba?

xxxxx

pahalı bir ürün ama etkili gibi geldi bana.vichy nin ürünleri tartışmasız çok iyi.ne dersiniz.

cnm bende kullanıyorum vichy saçlarımı mahvetti. şunu soliim saçlarım daha güzel olsun die pahalı ve bitkisel şampuanlar kullandım mahvoldu saçlarım 3 ayda:(((( sakın ha ince telli saçları olanlar organicum ve vichy kullanmayın:20:

Son düzenleyen: Moderatör:
burada okuduğum bir konudaydı bir avuç karanfile yarım kg su ekliyorsunuz bir gün bekletip saç diplerine sürüyorsunuz
1gün beklemeyimde hemen yapayım derseniz karanfillere kaynar su ekleyip soğutun öyle sürün kokusuda çok güsel
bildiğiniz kuru karanfil bakkalarda satılan hani ağsımıs sarımsak vs kokmasın die çiğnediğimiz bu suyu hergün sürüyoruz saç diplerine tüm saçada sürebilirsiniz
bi zararı yok bitkisel saç telini kalınlaştırıyor 10 gün içinde yeni saç çıkartıyormuş ben yaptım bugün 2ci günüm sürer sürmez saçlarım kalınlaşıyor dökülme azaldı çektikçe akıyordu saçlarım ve parlatıyor saçı denemekten bişey kaybetmezssiniz

sebamedde düşünüyorum.

canım mecidefendi marka sarımsaklı şampuanı öneririm gerçekten çok iyi benim de saçlarım ince telli ve güçsüz bi sürü bakımla beraber bu şampuan iyi oluyor ama diğer markaların sarımsaklı şampuanları çok iyi değil bence

Back