- 28 Eylül 2018
- 7
- 1
- 28
- Konu Sahibi Melankoliq22
Herkese selamlar, foruma yeni katıldım :) Keşke güzel bir sebep için katılmış olsaydım ama :S Saçlarım sarı ve ince telli ne seyrek ne gür. Kullandığım bazı ilaçlar saçlarımı daha da inceltti ve döktü ama tedavim bitti ve bıraktım. Ama tabi artık daha hacimsiz, geriye pek atamıyorum daha çok önüme düşüyo ve daha az görünüyo, yağlanma çoooook arttı Saç konusunda da çok takıntılıyım benim için çok daha önemli, hiç işlem görmedi ve fena da değildi hani
Biliyorum saç tipi değişmez ama şampuan ve bakım çok şeyi değiştiriyomuş, çokça da dökülüyodu ( Dökülmeye ve bakıma çam terebentin yağını keşfettim onu o şekilde hallediyorum
Bu zamana kadar annem hep saçın neyse o bakımmış şampuanmış uğraşma dedi onun ki daha da ince telli. Daha önce bob kesim kullanıyodum ve hiç şikayetim yoktu, biraz da uzatıyım dedim ve ilaçlarla beraber iyi bi şampuan seçimi bakım kremi şart oldu. Ama herkese farklı birşey yarıyomuş ben hiç denemedim bi araştırıyım dedim anam o ne 30-35 tane ürün çıktı karşıma
Bunları nası denicez ya hani ilk günden faydasını göstermezse at çöpe mi nası teker teker bakıcaz ? Maddi olarak sorun değil ama ilk günden etkisini göremezsek mi değişicez kaç gün geçicek ?
Bulduğum (burdan, sözlüklerden, internetten) meşhur bilinen ve sanırım bazıları yurtdışı kaynaklı şampuan krem ve bakım ürünleri: (bi yorum yapsanız seven sevmeyen, varsa başka önerisi olan:) Hemde hepsini toplamış oluruz :)
"Marlies Möller,
John Frida luxurious/John Frida Brilliant Brunette Hacim Kazandıran Şampuanı/John Frida Yoğun Hacim Bakım Kremi,
Loreal edge veya volume/Loreal Serie Expert B6 Biotin/Loreal Série Expert Density,
Wella Pro Hacim Frederic Fekkai şampuan,
L'Oréal Paris Elseve 3 Mucizevi Kil Şampuan,
Pirdolin şampuan,
Syoss Şampuan ve/veya kreatin,
Kerastase Resistance Bain Volumifique Hacimlendirici Şampuan,
Davines Essential Haircare Solu Şampuan,
Oriflame hairx,
Sephora,
Lush Big,
lr kozmetik ince telli saçlar,
Live clean argan,
Organix biotin & collagen,
Aveda,
Bioblas Procyanidin Saç Dökülmesine ve Yağlanmaya Karşı Şampuan/Bioblas Procyanidin Saç Dökülmesine Karşı Hacim Şampuan
/Bioblas Botanic Oils Isırgan Yağı İnce Telli & Zayıf Saçlar İçin Bitkisel Hacim Şampuanı,
Restorex İnce Telli ve Yağlı Saçlar İçin Arındırıcı Bakım Şampuanı,
Tresan Isırgan Otu Şampuanı (Yağlı Saçlar İçin),
İnforcer Şampuan
Sebamed Şampuan
Fruitkicks Şampuan/Krem/Serum"
Market şampuanlarından ümidi kestim tabi
Biliyorum saç tipi değişmez ama şampuan ve bakım çok şeyi değiştiriyomuş, çokça da dökülüyodu ( Dökülmeye ve bakıma çam terebentin yağını keşfettim onu o şekilde hallediyorum
Bu zamana kadar annem hep saçın neyse o bakımmış şampuanmış uğraşma dedi onun ki daha da ince telli. Daha önce bob kesim kullanıyodum ve hiç şikayetim yoktu, biraz da uzatıyım dedim ve ilaçlarla beraber iyi bi şampuan seçimi bakım kremi şart oldu. Ama herkese farklı birşey yarıyomuş ben hiç denemedim bi araştırıyım dedim anam o ne 30-35 tane ürün çıktı karşıma
Bunları nası denicez ya hani ilk günden faydasını göstermezse at çöpe mi nası teker teker bakıcaz ? Maddi olarak sorun değil ama ilk günden etkisini göremezsek mi değişicez kaç gün geçicek ?
Bulduğum (burdan, sözlüklerden, internetten) meşhur bilinen ve sanırım bazıları yurtdışı kaynaklı şampuan krem ve bakım ürünleri: (bi yorum yapsanız seven sevmeyen, varsa başka önerisi olan:) Hemde hepsini toplamış oluruz :)
"Marlies Möller,
John Frida luxurious/John Frida Brilliant Brunette Hacim Kazandıran Şampuanı/John Frida Yoğun Hacim Bakım Kremi,
Loreal edge veya volume/Loreal Serie Expert B6 Biotin/Loreal Série Expert Density,
Wella Pro Hacim Frederic Fekkai şampuan,
L'Oréal Paris Elseve 3 Mucizevi Kil Şampuan,
Pirdolin şampuan,
Syoss Şampuan ve/veya kreatin,
Kerastase Resistance Bain Volumifique Hacimlendirici Şampuan,
Davines Essential Haircare Solu Şampuan,
Oriflame hairx,
Sephora,
Lush Big,
lr kozmetik ince telli saçlar,
Live clean argan,
Organix biotin & collagen,
Aveda,
Bioblas Procyanidin Saç Dökülmesine ve Yağlanmaya Karşı Şampuan/Bioblas Procyanidin Saç Dökülmesine Karşı Hacim Şampuan
/Bioblas Botanic Oils Isırgan Yağı İnce Telli & Zayıf Saçlar İçin Bitkisel Hacim Şampuanı,
Restorex İnce Telli ve Yağlı Saçlar İçin Arındırıcı Bakım Şampuanı,
Tresan Isırgan Otu Şampuanı (Yağlı Saçlar İçin),
İnforcer Şampuan
Sebamed Şampuan
Fruitkicks Şampuan/Krem/Serum"
Market şampuanlarından ümidi kestim tabi