• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ince ince kasık ağrısı

ironman_2020

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2017
1.510
1.008
133
aşılamadan sonra bitmeyen arasıra giren ince kasık ağrısı gebelik belirtisi olabilir mi_yaşayan varmı?

aşılamadan sonra bitmeyen arasıra giren ince kasık ağrısı gebelik belirtisi olabilir mi_yaşayan varmı?
Ben kımyasal gebelık yasadım o zaman yasamısdım ara ara vuruyo catlatma ıgnesınden sonra uc dort gun agrıdı sonra ara ara devam ettı hamıle oldugumu ogrendıkden sonra bıle agrıdı takı degerlerım dusene kadar senı umutlandırmak istemem ama ıns hamılesındır

Ben kımyasal gebelık yasadım o zaman yasamısdım ara ara vuruyo catlatma ıgnesınden sonra uc dort gun agrıdı sonra ara ara devam ettı hamıle oldugumu ogrendıkden sonra bıle agrıdı takı degerlerım dusene kadar senı umutlandırmak istemem ama ıns hamılesındır
inşallah ya inşallah

yumurtlama günümden regl tarihinden bir kaç gün öncesine kadar hafif hafif yaşadım ben de o ağrıyı. sonra regl olmadım ve bebeği öğrendim. inşallah siz de öğrenirsiniz :KK5:

Back