- 8 Ağustos 2017
- 1.510
- 1.008
- 133
- Konu Sahibi ironman_2020
aşılamadan sonra bitmeyen arasıra giren ince kasık ağrısı gebelik belirtisi olabilir mi_yaşayan varmı?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben kımyasal gebelık yasadım o zaman yasamısdım ara ara vuruyo catlatma ıgnesınden sonra uc dort gun agrıdı sonra ara ara devam ettı hamıle oldugumu ogrendıkden sonra bıle agrıdı takı degerlerım dusene kadar senı umutlandırmak istemem ama ıns hamılesındıraşılamadan sonra bitmeyen arasıra giren ince kasık ağrısı gebelik belirtisi olabilir mi_yaşayan varmı?
inşallah ya inşallahBen kımyasal gebelık yasadım o zaman yasamısdım ara ara vuruyo catlatma ıgnesınden sonra uc dort gun agrıdı sonra ara ara devam ettı hamıle oldugumu ogrendıkden sonra bıle agrıdı takı degerlerım dusene kadar senı umutlandırmak istemem ama ıns hamılesındır
amin inşallah dua edin bana.yumurtlama günümden regl tarihinden bir kaç gün öncesine kadar hafif hafif yaşadım ben de o ağrıyı. sonra regl olmadım ve bebeği öğrendim. inşallah siz de öğrenirsiniz![]()
Merhaba canım merak ettim hamile misin ?kızlar başka fikri olan?
Değilim canım.hiç kalamadımMerhaba canım merak ettim hamile misin ?![]()
Allah en hayırlı zamanda sağlıkla sıhhatle versin bize evlatlarımızı inşallahDeğilim canım.hiç kalamadım
amin inşallah seninki bebektir canım yaAllah en hayırlı zamanda sağlıkla sıhhatle versin bize evlatlarımızı inşallahpes etmek yok devam
amin inşallah seninki bebektir canım ya