ince bileklikler hakkında fikirleriniz nelerdir?

ire

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2010
100
0
şu ince bileklikler hakkında fikirleriniz nelerdir hanımlar ??

ince bileklik derken
nasıl yani ben anlamadım
biraz daha açıklasaydın ya da resim koysaydın canım

ya su dizilerde karılar kırmızı ip gibi bişi takıolar ya ondan bahsedio sanırım:ecrin_bebek:

evet ondan bahsediyorum
resim varda mesajım 100 olamsı gerekiyormuş
o kırmızı iplerden ucunda taşda var ??

bunları mı diyorsun canım

şans bileklikleri

14-AYAR-ALTIN-KARTANESI-SANS-BILEKLIGI__17510707_0.jpg

umarım doğru bilekliğin resimlerini koymuşumdur bilmiyorumkismile
fikrime gelecek olursam ben sevmiyorum bunları pek :umursamaz:

evet canım bunlar olması lazım:eek: şık duruolar aslında-tatlicadiarzu-

yazın güzel olabilir belki ama ilk çıktığında modaydı şimdi 1 tl ye her yerde satılıyor ben de herkes bir şeyi kullanmaya/giymeye/takmaya başlayınca antipati duyuyorum deli miyim neyim sempatiksalakcinni

yazın güzel olabilir belki ama ilk çıktığında modaydı şimdi 1 tl ye her yerde satılıyor ben de herkes bir şeyi kullanmaya/giymeye/takmaya başlayınca antipati duyuyorum deli miyim neyim sempatiksalakcinni

yok be aynı şey bende de var o zaman bende deliyim:)) bi tane hırka begendim kadın dedi ki bunlar cok moda bihterin hırkası deyince ben birden soğudum tabi aman kalsın diyerek çıkıverdim magazadan:hulya:

yok be aynı şey bende de var o zaman bende deliyim:)) bi tane hırka begendim kadın dedi ki bunlar cok moda bihterin hırkası deyince ben birden soğudum tabi aman kalsın diyerek çıkıverdim magazadan:hulya:

o bihter eşyaları ayrı bir olay zaten donuna çorabına kadar bihter satıyor her yer kaydirigubbakcemile3

o bihter eşyaları ayrı bir olay zaten donuna çorabına kadar bihter satıyor her yer kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3 bihter ayakkabası,bhter kolyesi,bihter yüzüğü,bihter makyajı,bihter hırkası,bihter bihter bihter.....kötükedihüso ay hasta oldum haaa

tam olarak bunlar değil ama bunun gibi daha inceleri mesajımı 100 yapablrsem inş. koyucam =)
bi aralarda sıla vardı sıla tokası zırtı pırtı =)

Ben cok begenirim böyle ince zarif olanları
ama gercektn artık herkeste var.
benneyaptımki

Son düzenleme:
ben çok beğenıyorum kolumda var bı tane yaklaşık 4 aydır kullanıyorum...
altınbaşın bı tane sevgıler gunu koleksıyonunda vardı onu alcem şimdik:)
çok zarif ve tamamlayıcı bana göre..

X