şu ağdacıların kullandığı rollonlardan alıyuosun ve 10 dk kaynatıyorsun iyice yumuşayınca alacağın yeri pudralayıp sürüp sürüp çekiyorsun ne acı ne bişi özel bölgede herşeyi denedim kuaförede gittim hamilelik ve doğum sonrasında ne makine ne eldiven ne ağdacı ne teneke sir ağdalar hepsi fasa fiso kızlar beni dinleyin pişman olmazsınız
şu ağdacıların kullandığı rollonlardan alıyuosun ve 10 dk kaynatıyorsun iyice yumuşayınca alacağın yeri pudralayıp sürüp sürüp çekiyorsun ne acı ne bişi özel bölgede herşeyi denedim kuaförede gittim hamilelik ve doğum sonrasında ne makine ne eldiven ne ağdacı ne teneke sir ağdalar hepsi fasa fiso kızlar beni dinleyin pişman olmazsınız
behsettiğin ağda nerde satılır adı nedir ben anlamadım
biraz aydınlatsan bacım hayrına
bide kızlar eldivenle alacaksanız az az tutun ve tam kökünden tutun o zaman daha az acıyor bende bi topikte okudum böyle alınması gerektiğini ve kökten tutup çekince çok acımıyor ama alt kısımlar haliyle biraz acıyor :gitme:
aynen bende tüy dökücü kullandım ilk başladığımda 1 kere ağda yaptım bi daha yapamadım keşke yapsaydım:gitme: neyse geçen kış keşfettim eldiveni bendeopuyorumnanaktan arada hamam otu tozuda kullandığım oluyor acelem varsa şimdide tüy azaltıcı kullancam hangisi karar veremiyorum baklamı sürsem kilaelaelaelaelae
bana bikini bölgeme ilk agdami annem yapmistiama cok acimisti ya bazi kökler kanamisti sonra ben krem devam ettim artik bikmistim gene agdaya basladim ama camsakizi ama altlari alamiyorum cok aciyor üste sorun yok yapistir cek basit ama altlar cok hassas bende eldiven denigcem bakalim nasil olcak bu ara baklayi tavsiye ederim deneyin zararo yok faydasi cok demek icin daha gerken arkadaslar sadece kollarimda ve bacaklarim 1 kere uygaladim hepsi daha cikmadi onun icin 2 senasimi daha yapmadim sırnaşık şey nice tüysüz günl:teytey:ere insallah :teytey:
tamam ozaman bende bakla yapıyım zemuszemus ama nerdn bulucamki tatlım ben baklayı:gitme:
ya bikini bölgesine nasıl yapıyosunuz...çok uzun uğraş ister sabır ister tek tek uğraş dur
bana bikini bölgeme ilk agdami annem yapmistiama cok acimisti ya bazi kökler kanamisti sonra ben krem devam ettim artik bikmistim gene agdaya basladim ama camsakizi ama altlari alamiyorum cok aciyor üste sorun yok yapistir cek basit ama altlar cok hassas bende eldiven denigcem bakalim nasil olcak bu ara baklayi tavsiye ederim deneyin zararo yok faydasi cok demek icin daha gerken arkadaslar sadece kollarimda ve bacaklarim 1 kere uygaladim hepsi daha cikmadi onun icin 2 senasimi daha yapmadim sırnaşık şey nice tüysüz günl:teytey:ere insallah :teytey:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?