- 6 Aralık 2008
- 4.637
- 7.804
- 358
- 34
valah dolaynda camsakizi ile temizleniyim demistim ama üstleri aldim güzel hos fazlada acimadi ama altlar kalmisti cok üzülmüs sinrilerim bozulmustu ne yapsam dedim bu konuyu gördüm düsündüm tasindim 3 kurusuk sey denemekten ne cikar takdim eliem eldivene almaya basladim biraz uzun sürdü arkadaslar cünkü ayiptir söylemesi azcik fazla annem agdasiz bacaklarimi görüncede der kime cektin sen benim hic öyle degil bacaklarim her neyse eldiven ile hakikaten dogru tutuktan sonra hem kökten hemde o kadar aci vermeden yaklasik yarim saatten biraz fazla sürdü ama ilk denememdi zamanla bende hizlanirim ilk denem oldugu icin biraz dikkatliydim kökleriyle gelmesien cok dikkat ediyordum eger tüylerin cikis noktasindan parmaklarinizin arasini SIKIstirip cabuk cekerseniz ayni agdag gibi kökten alyior bittigimde inaamdim gözlerime annem bana agdag yapdigindan beri bu kadar temiz olmamistim adeta bebek gibi herkese tavsiye ederim bide pudralamyi uuttum belki daha az acirdi cok aciyormu diye sorarsaniz kesinlikle agdagdan az aciyor bacaklarinda agdag yapmakta zorlanmayanlar rahatliklar kullanir bence deneyin görün aslaaa pisman kalmiycaksiniz gene cenem düstü kusuruma bakmayin arkadaslar nice tüy
süzz günlere insallahh
süzz günlere insallahh