• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İnanmazdım sorunun çözüleceğine....:)

valah dolaynda camsakizi ile temizleniyim demistim ama üstleri aldim güzel hos fazlada acimadi ama altlar kalmisti cok üzülmüs sinrilerim bozulmustu ne yapsam dedim bu konuyu gördüm düsündüm tasindim 3 kurusuk sey denemekten ne cikar takdim eliem eldivene almaya basladim biraz uzun sürdü arkadaslar cünkü ayiptir söylemesi azcik fazla :( annem agdasiz bacaklarimi görüncede der kime cektin sen benim hic öyle degil bacaklarim :D her neyse eldiven ile hakikaten dogru tutuktan sonra hem kökten hemde o kadar aci vermeden yaklasik yarim saatten biraz fazla sürdü ama ilk denememdi zamanla bende hizlanirim ilk denem oldugu icin biraz dikkatliydim kökleriyle gelmesien cok dikkat ediyordum eger tüylerin cikis noktasindan parmaklarinizin arasini SIKIstirip cabuk cekerseniz ayni agdag gibi kökten alyior bittigimde inaamdim gözlerime annem bana agdag yapdigindan beri bu kadar temiz olmamistim adeta bebek gibi herkese tavsiye ederim bide pudralamyi uuttum belki daha az acirdi cok aciyormu diye sorarsaniz kesinlikle agdagdan az aciyor bacaklarinda agdag yapmakta zorlanmayanlar rahatliklar kullanir bence deneyin görün aslaaa pisman kalmiycaksiniz gene cenem düstü kusuruma bakmayin arkadaslar nice tüy
süzz günlere insallahh

arkadaşlar bu yöntemi denedim ve gerçekten çok ii tavsiye ederim zemuszemus
bide ağda cildimizede yapışıyo haliyle çekerken cildimizde acıyo ondan acı 2 kat oluyo ama bunda sadece tüyleri alıyorsunuz yarı yarıya acı yani kısaca daha acısız kolay gelsin herkese kızlaryerimseniben

eldiven yöntemini yengem de kullanıyormuş ve burada yazıldığı gibi tüyleri gerçekten çok azaltıyor. Bacaklarında neredeyse hiç çıkmıyor.

Eldiven sanırım 3 liraya satılıyor. Bu kadar olumlu bahsedilince ben de denemeye karar verdim. Özellikle uzun tüyler de çok etkili olacağını düşünüyorum.

eldiven yöntemini yengem de kullanıyormuş ve burada yazıldığı gibi tüyleri gerçekten çok azaltıyor. Bacaklarında neredeyse hiç çıkmıyor.

Eldiven sanırım 3 liraya satılıyor. Bu kadar olumlu bahsedilince ben de denemeye karar verdim. Özellikle uzun tüyler de çok etkili olacağını düşünüyorum.

ne 3 ü kız

1 liraya aldım bugun, pek denedim sayılmaz ama hakkaten hiç zorlamayaacak gibi :hulya:

marketlerde de bulunuyor

ucuz ve az acılı kaydirigubbakcemile2

ARKADASLAR BENDE COK KARASIZ KALDIM EMLA KREM VE ELDIVEN ARASINDA AGDA YA BIR SURE DAYANABILIYORUM SONRA BAZI YERLERDE YETER DIYORUM :bbo: DOKTOR ELDIVENINI DENICEM BAKALIM YADA EMLA KREM USTUNE MI YAPSAK GARANTI OLUR laelaelaelaelae

Back
X