• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İnanmazdım sorunun çözüleceğine....:)

kizlar eldivenle alanlara söylüyorum
banyonun küvetine sicak su doldurun icine oturun ve suyun icinde cekin tüyleri sicak suyla uyusutugu icin daha az aciyor

şu ağdacıların kullandığı rollonlardan alıyuosun ve 10 dk kaynatıyorsun iyice yumuşayınca alacağın yeri pudralayıp sürüp sürüp çekiyorsun ne acı ne bişi özel bölgede herşeyi denedim kuaförede gittim hamilelik ve doğum sonrasında ne makine ne eldiven ne ağdacı ne teneke sir ağdalar hepsi fasa fiso kızlar beni dinleyin pişman olmazsınız

behsettiğin ağda nerde satılır adı nedir ben anlamadım
biraz aydınlatsan bacım hayrına

bide kızlar eldivenle alacaksanız az az tutun ve tam kökünden tutun o zaman daha az acıyor bende bi topikte okudum böyle alınması gerektiğini ve kökten tutup çekince çok acımıyor ama alt kısımlar haliyle biraz acıyor :gitme:

eldivenle kökünden mi alıyor yoksa kopartlılyor mu ben anlamadım
eğer tüyler kırılıyorsa kökleri yine kalıyordur
o zaman jiletle al canın acımaz

şu ağdacıların kullandığı rollonlardan alıyuosun ve 10 dk kaynatıyorsun iyice yumuşayınca alacağın yeri pudralayıp sürüp sürüp çekiyorsun ne acı ne bişi özel bölgede herşeyi denedim kuaförede gittim hamilelik ve doğum sonrasında ne makine ne eldiven ne ağdacı ne teneke sir ağdalar hepsi fasa fiso kızlar beni dinleyin pişman olmazsınız

Bu pudralamayi bende duymustum, deneyecegim bunuhihoyyyt

behsettiğin ağda nerde satılır adı nedir ben anlamadım
biraz aydınlatsan bacım hayrına

bide kızlar eldivenle alacaksanız az az tutun ve tam kökünden tutun o zaman daha az acıyor bende bi topikte okudum böyle alınması gerektiğini ve kökten tutup çekince çok acımıyor ama alt kısımlar haliyle biraz acıyor :gitme:

o roll on ağda sosyete pazarlarında ve kozmetikçilerde var canım ama vivet yada yine vivol galiba ikisinden birini tavsiye ederim. bacak içinde 10 numara kolaylık.

merak edenlere...eldiven eczanelerde satılıyor.hatta koca kutusu 2-3 ytl bir sey.agda acısına dayanamayanlara önerilir...

aynen bende tüy dökücü kullandım ilk başladığımda 1 kere ağda yaptım bi daha yapamadım keşke yapsaydım:gitme: neyse geçen kış keşfettim eldiveni bendeopuyorumnanaktan arada hamam otu tozuda kullandığım oluyor acelem varsa şimdide tüy azaltıcı kullancam hangisi karar veremiyorum baklamı sürsem kilaelaelaelaelae

aynen bende tüy dökücü kullandım ilk başladığımda 1 kere ağda yaptım bi daha yapamadım keşke yapsaydım:gitme: neyse geçen kış keşfettim eldiveni bendeopuyorumnanaktan arada hamam otu tozuda kullandığım oluyor acelem varsa şimdide tüy azaltıcı kullancam hangisi karar veremiyorum baklamı sürsem kilaelaelaelaelae

bana bikini bölgeme ilk agdami annem yapmisti:utangac: ama cok acimisti ya bazi kökler kanamisti sonra ben krem devam ettim artik bikmistim gene agdaya basladim ama camsakizi ama altlari alamiyorum cok aciyor üste sorun yok yapistir cek basit ama altlar cok hassas bende eldiven denigcem bakalim nasil olcak bu ara baklayi tavsiye ederim deneyin zararo yok faydasi cok demek icin daha gerken arkadaslar sadece kollarimda ve bacaklarim 1 kere uygaladim hepsi daha cikmadi onun icin 2 senasimi daha yapmadim sırnaşık şey nice tüysüz günl:teytey:ere insallah :teytey:

eldiven acıtıyor ama dura dura istediğin aralıkta koparma yaptığın için acısı biraz geçince tekrar başlayabiliyorsun ayrıca uyuşuyor bir muddet sonra :) ve kökten alıyor tüyleri hemen cıkmıyor gercekten cok temiz ne bir kararma oluyor nede cabucak tuylerin cıkması gibi bi ihtimal bende 17 yasındayım annem öğretti bu yöntemi banada üstelik alanı genişletmemeye bakın kiminin koltuk altı almış başını gidiyor tüy alanı sadece tuy kısmını eldivenle kopardığınızda hem alan genişlemiyor hemde yumusak görünmeyen tüylerde kopup siyah gelmiyor. maalum bölgede ben eldiven kullanıyorum ağda gibi sonucu var evet ama acısı daha az agda daha cabuk bitiyor ama eldivenle 15 20 dk eger durmadan koparırsanız ki ağdaya bunca zaman dayandıysanız buna dayanmak cok kollay ve makinenin acısınada aynı sekilde 10 dk nızı almayacaktr hem kendiniz görüp gerekli yerleri koparıyorsunuz hem temiz hem ağda gibi sonuç veriyor :) benim tavsiyem eldiveni komple elinize geçirmeyin baş ve işaret parmaklarını kesip kendi parmaklarınıza geçirin daha rahat oluyor elinizi daha rahat hareket ettirebiliyorsunuz ben böyle uyguluyorum :) ağda 1 kerecik yaptırdım cok acıdı :((( bugune kadar eldivende acıttı ama agda kadar değil :)

bana bikini bölgeme ilk agdami annem yapmisti:utangac: ama cok acimisti ya bazi kökler kanamisti sonra ben krem devam ettim artik bikmistim gene agdaya basladim ama camsakizi ama altlari alamiyorum cok aciyor üste sorun yok yapistir cek basit ama altlar cok hassas bende eldiven denigcem bakalim nasil olcak bu ara baklayi tavsiye ederim deneyin zararo yok faydasi cok demek icin daha gerken arkadaslar sadece kollarimda ve bacaklarim 1 kere uygaladim hepsi daha cikmadi onun icin 2 senasimi daha yapmadim sırnaşık şey nice tüysüz günl:teytey:ere insallah :teytey:

tamam ozaman bende bakla yapıyım zemuszemus ama nerdn bulucamki tatlım ben baklayı:gitme:

tamam ozaman bende bakla yapıyım zemuszemus ama nerdn bulucamki tatlım ben baklayı:gitme:

tatlim bakla zamani gecti sanirim üzgünüm istersen limon ve deniz uzu karisimi dene o bicim yakiyor ama oda ise yaradigini cok okudum burdaki konularda onu yap bakla cikana kadar ki bakla cikana kadar limon tuz ile baya bir azalir bence nice tüysüz günlere arkadaslar bu arada istegdigim cevabi bir arkadasimiz vermis eldiven köktan aliyormus ayni agda gibi ama dah az aci bu benim icin yarin sabah dogru ezcaneye gitmem demektirsırnaşık şey:teytey:

emlayla uyuşmadı bnmkinin alt kısımları yaa onlada başaramadım ağdayı mafoldumben

Canım aynı bende senin gibiydim üstüne ağda yapıyodum altına yapamıyodum geçenlerde yine üstüne yaptım ağdayı işimde yoktu uyuşmuşken eldiven deniyeyim dedim tertemiz oldu 5 dakika bile sürmedi 3 sferdir hertarafı eldivenle alıyorum tertemiz valla

Back
X