17 yaşındayım ve ilk aldığım günden beri bikini bölgeme jilet yada tüy dökücü kullandım sonunda burdaki yorumlara bakarak acıyı göze aldım ve veet hazır ağda bantını kullandım istediğim sonuca ulaşamadım özellikle alt kısımlar ve yumuşak olan hassas yerler öylece kaldı en son çare eldiveni denedim ve sonuç inanılmaz ağdadan bile az acı hissettim ve ilk defa bu kadar temiz oldum hihoyyyt tek sorun jiletten dolayı oluşan kararma...Artık eldivenden başka bişey asla mucize çözümm :dance:
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
İnanmazdım sorunun çözüleceğine....:)
- Konu Sahibi tankolik
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?şu ağdacıların kullandığı rollonlardan alıyuosun ve 10 dk kaynatıyorsun iyice yumuşayınca alacağın yeri pudralayıp sürüp sürüp çekiyorsun ne acı ne bişi özel bölgede herşeyi denedim kuaförede gittim hamilelik ve doğum sonrasında ne makine ne eldiven ne ağdacı ne teneke sir ağdalar hepsi fasa fiso kızlar beni dinleyin pişman olmazsınız
arkadaşlar eldiveni anlatırmısınız tam olarak anlayamadım ben??
Eldiveni eline giyip tüyleri tutup çekiyorsun. Eldiven kauçuk olduğu için tüy aradan kaçmıyor ve alınmış oluyor. Yani elinle tutup koparmış gibi. Ben hiç denemedim ama. Sanki acıtır gibi geliyor.
Eldiveni eline giyip tüyleri tutup çekiyorsun. Eldiven kauçuk olduğu için tüy aradan kaçmıyor ve alınmış oluyor. Yani elinle tutup koparmış gibi. Ben hiç denemedim ama. Sanki acıtır gibi geliyor.
ağdadan daha az acıtıyor gerçekten....
ben de bazen eldiven kullanıyorum,anneme refekatçı olduğum zamanlar da tanıştığım bir teyze söylemişti.ben de bir zaman geçince denedim.eldivenle alabilmek için belli bir uzunlukta olması gerekli,baş parmak ve işaret parmağı arasına kılları sıkıştırıyorsunuz ve hızlıca çekiyorsunuz.ilk defa yapacaksanız az az tutarak yapın,alışınca tutam tutam yapabilirsiniz,bir de köke yakın tutarsanız daha iyi kopar ve acımaz.bu eldiveni genelde özel bölgelerde kullanıyorlar.ben bugün denedim ağda yapmak istemedim,üşendim,nedense acıdı,uzamadığı için olsa gerek...
- 25 Ocak 2008
- 912
- 53
- 318
birde o eldivenler genelde pudralı oluyor ya elinize takınca söyle bir sudan geçirin kurulayın öyle başlayın tüyleri çekmeye.
bu şekilde daha iyi alıyo, kaymıyor.
ben lazere gitmeden önce kullanırdım gerçekten iyi bir yöntem. kolay çıkmıyorlar hem kökten alındığuı için tüyler..
bu şekilde daha iyi alıyo, kaymıyor.
ben lazere gitmeden önce kullanırdım gerçekten iyi bir yöntem. kolay çıkmıyorlar hem kökten alındığuı için tüyler..
R
rabia.aang
Ziyaretçi
çünkü ağda bütün tüyleri tek seferde alıyo ama eldivenle tek seferde 3-5 tüy aldığın için o kadar acımıyo yerimsenibenya anlamıyorum ki kök aynı kök
nasıl acımıyor
normal agda hıc yapmadım dusun onu yapmamıs bırı tuyu ceıp ceıp komparmaya nasıl dayansın
ben ağda yaparken resmen ağladım ama eldiven çok rahat oldu....