• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İnanmazdım sorunun çözüleceğine....:)

tankolik

c@dıKız
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2009
78
0
86
Konya
17 yaşındayım ve ilk aldığım günden beri bikini bölgeme jilet yada tüy dökücü kullandım sonunda burdaki yorumlara bakarak acıyı göze aldım ve veet hazır ağda bantını kullandım istediğim sonuca ulaşamadım özellikle alt kısımlar ve yumuşak olan hassas yerler öylece kaldı en son çare eldiveni denedim ve sonuç inanılmaz ağdadan bile az acı hissettim ve ilk defa bu kadar temiz oldum hihoyyyt tek sorun jiletten dolayı oluşan kararma...Artık eldivenden başka bişey asla mucize çözümm :dance:

acıtıyo bence ...makinanın ağdanın ulaşamadığı yerlere çözüm oluyor
ama acıtıyo genede...hem ele gelmesi için uzaması lazım
işe o bozuyo bunda..

Kesinlikle ağda ve makinadan daha az acı veriyor benim canım çok tatlıdır ama bunu kolaylıkla yapabildimm........

şu ağdacıların kullandığı rollonlardan alıyuosun ve 10 dk kaynatıyorsun iyice yumuşayınca alacağın yeri pudralayıp sürüp sürüp çekiyorsun ne acı ne bişi özel bölgede herşeyi denedim kuaförede gittim hamilelik ve doğum sonrasında ne makine ne eldiven ne ağdacı ne teneke sir ağdalar hepsi fasa fiso kızlar beni dinleyin pişman olmazsınız

ben de bazen eldiven kullanıyorum,anneme refekatçı olduğum zamanlar da tanıştığım bir teyze söylemişti.ben de bir zaman geçince denedim.eldivenle alabilmek için belli bir uzunlukta olması gerekli,baş parmak ve işaret parmağı arasına kılları sıkıştırıyorsunuz ve hızlıca çekiyorsunuz.ilk defa yapacaksanız az az tutarak yapın,alışınca tutam tutam yapabilirsiniz,bir de köke yakın tutarsanız daha iyi kopar ve acımaz.bu eldiveni genelde özel bölgelerde kullanıyorlar.ben bugün denedim ağda yapmak istemedim,üşendim,nedense acıdı,uzamadığı için olsa gerek...

birde o eldivenler genelde pudralı oluyor ya elinize takınca söyle bir sudan geçirin kurulayın öyle başlayın tüyleri çekmeye.
bu şekilde daha iyi alıyo, kaymıyor.
ben lazere gitmeden önce kullanırdım gerçekten iyi bir yöntem. kolay çıkmıyorlar hem kökten alındığuı için tüyler..

bende eldiwenle alıorumm.jileten sora ilk eldivenle aldım.bi ara sir ağda yaptım ama acısına pek dayanamıorumm.eldiwen cidden daha az acı werioo :lepi:

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X