Bozmaaa Morelini Canımmm ben Doktora gittim 3 ay boyunca Test Yaptırdım hep ve ocağın 11 ne Randevu verdi çocuk tedavisi için İlaç falanda vermedi. Soğuk İlgisiz İse başka Doktora git özele mi gidiyorsun devlete mi ???yokmus canım malesef bugun sonuc aldım dıo polıover kıst varmıs ama onemlı deıl dedı 5 ay daha bekle dedı bende ole yapcam artık ama moralım cok bozuldu
Hangi ilde ikamet ediyorsun. Git tabi biran önce tedavini olözele gitcem canım ınt arastırıorum bı esra dıe bı dk buldum baskent has.de bıde adana hast buldum o esımın halasınında doktoru cok ıyı dedı 13 yıldan berı cocugu olmuo sımdı cok tatlı kızı var ona bı goruncem
istanbulda oturuyorum bendeadana canım sen?ole dusunuorum bende yol yakından olım
Temmuz ayında 2 Sene olcak canımmmm Sen ?orda teyzem var pekı sen nekadrlık evlısın canım
Rabbimm Sana İnşallah En Kısa Sürede Evlad Bağışlasın...! Nerede İkamet Ediyorsun ? Doktor Tedavisi Görmedinmi ?olsun artık yaaaaaaolsun bari bu ay 2013te yepyeni yılda bir ısık doğsun su karanlık umutsuzluğumaa
yoruldum, yoruldum......15buçuk yılım doldu......sonuna kadar yoruldumm Allahımm dayanmak çok zor, en güzel yıllarım gidiyorrr .......
adana canım sen?ole dusunuorum bende yol yakından olım
istanbulda oturuyorum bende
baskent unıv buldum canım bı tane esra dıe bı dk onuda ıyı dıolar ama bılmıorum hangı hast daha ıyı amın ıns canımmm allah ısteyen herkese nasıp etsınnn
canım sımdı ınt arastırdım bır suru yorum yapan var ve herkes cok memnun okudugum kadarıyla hafta ıcı gıtcem bakalım ama ınsan kararda veremıo ya bı suru doktor var hangısı daha ıyıdır dıe dusunuorum
sen gıdıo musun pekı gıdıosan hangısıne gıdıosun tabı canım guven onemlı ılk cıktıgım onemlı deıl engel dedı ama bılmıorum daha hastada olmadım ya bu kıst varsa nezamandır vardır bence ama hıc hastalıgım aksamazdı kı benım hep oluodum duzenlı bı bu ay bole oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?