inanmak başarmanın yarısıdır 2013 te olacakkk bebiş:)

Hemen bozma,moralini bende de aynisi oldu..genelde stestende heycndanda gecikiyor regl..relax ol nasilsa daha yeni ewlisin benm gibi..

allahım inşallah 2013'ün ilk aylarında nasip eder bi bebiş haberi.. bana ve yürekten dileyen hepimize kızlar

Daha Yeni Evlisin Sıkma canını hemen Hamile kalmak istiyorsan Kadındoğumcuya görün canımm

canım ümitsizlige kapılma günün gecmedende test yapma bırak akışınaa olacak de olur

evet cnım daha yenı ama nebılım herkes ruyasında goruyo heycanlandırıolar hatta gecen hıc sohbet etmedıgım bırı hamıle mısın dedı hayır dedım kırpıkler cıft cıft gozukuo dedı bılmıorum pzt kan testı yaptırcam ıns vardır

stres yapma tatlım daha yeni evlisin olur buarada kac gün gecti

nasılsn canım ben evime geldim iş güç giremedim nete kacgündür nasılsın haberler nedir doktor ne dedi
Bebeğimmmm Yaramı yaktırdım doktor ocak 11 e tedavi için randevu verdi anlıcan yine tedaviye başlayamadım ve Bazı Sorunlar yaşadım anlatırım sana özelden ertelesemmi çocuk işini diye düşünüyorum

İnşallahhh Bebişinn vardır canımmmmmmmm

tamam canım mutlaka yaz bana cook gecmiş olsun üzülme inanacaz olacak demi öptüm

malesef bebıs yok( bugun kan sonucu aldım negatıf cıktı 6 gun gectı ama kucuk polıover kıst cıktı onemlı deıl dedı ama bılmıorum tekrar baska doktora cıkcam daha erken 5 ay daha bekle dedı olmazsa tekrar gel dedı

gecmişm olsun canım kac yıllık evlisinnn bide tekrar tekrar doktor degiştirmek kafanı karıştırmaktan baska bi işe yaramazz

4 ay olcak canım ama ne bılım o doktor pek soguk geldı ılgılenmıo terslıo falan ondan canım

yokmus canım malesef bugun sonuc aldım dıo polıover kıst varmıs ama onemlı deıl dedı 5 ay daha bekle dedı bende ole yapcam artık ama moralım cok bozuldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…