Daha Yeni Evlisin Sıkma canını hemen Hamile kalmak istiyorsan Kadındoğumcuya görün canımmbende aranıza yenı katıldım arkadaslar 4 aylık evlıyım bende bebıs cok ıstıyorum ama bakalım bu ay ıcın dun adet olmam gerekıyordu olmadım bugunde ıdrar testı yaptım negatıf cıktı acaba yanılma payı var mı moralım cok bozukkk cok umutlanmıstık
ben inanıyorum bu sene olacak butün kalbimle inanıyorum inanmak başarmanın yarısıdır :)
Rabbim Sanada 1 nefeste kurtulmayı nasip etsinAllah sizede nur topu gibi sağlıklı bir evlat verir inş :)
saol canım :) hoş buldum.
6 aydır denemelerdeyizsanırım hamile değilim dayanamayıp kan testi yaptırdım 22 aralıkta tırt 12 sinde yumurtladım 10 günde çıkması gerekti kanda ama çıkmadı 27 sinde beklenmeyen tarihim bu ay ama umudumu dayanamayıp erken yititrdim.ocağa kaldı işler..durmak yok yola devam.
Yarın pazartesi ve benim için büyük gün bebek için tam tedaviye başlıcaz inş...
evet cnım daha yenı ama nebılım herkes ruyasında goruyo heycanlandırıolar hatta gecen hıc sohbet etmedıgım bırı hamıle mısın dedı hayır dedım kırpıkler cıft cıft gozukuo dedı bılmıorum pzt kan testı yaptırcam ıns vardır
Bebeğimmmm Yaramı yaktırdım doktor ocak 11 e tedavi için randevu verdi anlıcan yine tedaviye başlayamadımnasılsn canım ben evime geldim iş güç giremedim nete kacgündür nasılsın haberler nedir doktor ne dedi
İnşallahhh Bebişinn vardır canımmmmmmmmevet cnım daha yenı ama nebılım herkes ruyasında goruyo heycanlandırıolar hatta gecen hıc sohbet etmedıgım bırı hamıle mısın dedı hayır dedım kırpıkler cıft cıft gozukuo dedı bılmıorum pzt kan testı yaptırcam ıns vardır
Bebeğimmmm Yaramı yaktırdım doktor ocak 11 e tedavi için randevu verdi anlıcan yine tedaviye başlayamadımve Bazı Sorunlar yaşadım anlatırım sana özelden ertelesemmi çocuk işini diye düşünüyorum
malesef bebıs yok( bugun kan sonucu aldım negatıf cıktı 6 gun gectı ama kucuk polıover kıst cıktı onemlı deıl dedı ama bılmıorum tekrar baska doktora cıkcam daha erken 5 ay daha bekle dedı olmazsa tekrar gel dedı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?