hoşbuldum canım sağol.3.5 yıllık evliym.2 ay önce endometriozis ameliyatı oldum
Merhaba arkadaşlar,
Ben 4,5 yıllık evliyim. Evlendikten 2 ay sonra gebe kaldım ama maalesef öğrendikten bir hafta sonra bebeğimi kaybettim. Ondan sonra hiç korunmamamıza rağmen gebe kalamadım. önceleri pek umursamadım. Ama son bir yıldır inanılmaz derecede kafaya takıyorum. Kimseye anlatamıyorum. Sıkıntılarımı... İnsanlar hala bebek yok mu dediklerinde yüreğimi sanki yerinden söküp atıyorlar. İmalı sözlerden kaçamak bakışlardan ve neredeyse içten içe ya kısır heralde söyleyemiyor demelerinden kaçmak için bebek istemiyoruz yalanına sığındım yıllarca. Hala da soranlara hayırlısı vakti saati gelince olur diyorum. Rabbimden asla umut kesmedim. O isterse herşey olur. Doktora gittim Ankara, İstanbul Osmaniye... Hepsi aynı şeyi söyledi. görünürde bir sıkıntınız yok. Eşinde sende gayet sağlıklısınız. Çocuk kaynıyorsunuz.... ama biz o çocukları bir türlü rahmime yerleştiremedik. O kadar bunalmış bir haldeyim ki. Her ay adet olmamak için bekliyor adet olduğumda da gözyaşlarıma engel olamıyorum. Kolemen, ve çatlama iğnesi denedik. ondan da bir şey çıkmadı. Klomen bende kist oluşturuyor. üç defa denendi üçünde de aynı rahatsızlık oldu. Doktorlar sana yanlış tedavi uyguladık gerek olmadığı halde bu ilaçları uyguladık dediler. ben umutsuzca her söyleneni yaptım ama sonuç hala anne olamadım. Yaşım iyice ilerledi 34 yaşındayım artık. Korkmaya başladım. Eşimde çok stres yapıyor. Hatta bu yüzden olması gereken tarihlerde çoğunlukla beraber olmadığımız dönemler bile oluyor. O da üzülüyor benimle beraber. Onunda elinden bir şey gelmiyor. Bu ay soğan kürü denedim. 15 gün içtim. Şimdi adetimi bekliyorum. Muhtemel olacağı tarih 2 Mart... Hayırlısı. İnşallah bende 2013 de anne olurum. İçim o kadar dolu ki.
Umarım sağlıklı bir evladın olur canımm
Teşekkür ederim dilerim hepimizin sağlıklı hayırlı evlatları olur 2013 de güzel haberlerimizi alırız birbirimizin....
Bu ay olmadı diye öbür ah olmicak anlamına gelmezz olacak inanıyorum)
Aynen canım :) Sabah büyük bir hüsranla güne merhaba dedim. Oysa bir haftadır ciddi belirtiler yaşadığımı sanıyordum. Psikolojik Gebelik benimkisi sanırım. Kendimi kandırıyor ve belirtileri yaşıyorum :) Ama Mart bizim için gülümseyerek bekliyor bence :)
hoş geldinnnnnnnnn canımmmm nasılsın çabuk gelişmelerden haber ver :)) merak ettimEvet canımm umarım Mart ayı bizim ayımız olur
hoş geldinnnnnnnnn canımmmm nasılsın çabuk gelişmelerden haber ver :)) merak ettim
gecmiş olsun canım hoş geldin umarım burada stresini atıp kendi kendine hamile kalırsın benim ablamda asılama tüp bebek yaptı ara verdi pes ettigi anda kendi kendine oldu seninde olur inşallahh
bugünde bambaşka konuştu canım laporoskopi istedi ama çelişkiki tavırlarından dolayı tedaviye ara vericem olmzsa birkaç ay sonra kagan kocatepeye gitmeyi düşünüyorum
hanımlar meraba ben de aranıza yeni katıldım.klomeni 2.kez kullandım bu ay doktorum ultrasondan yumurtanın çatladığını söyledi (bu arada 1 hafta geç yumurtlamıştım )ama progesterona baktırdığımda 0.8 çıktı anlamadım sizce bana ne oldu?yumurta takibimide yaptırmıştım ve folikül 18 mm.ne düşünüyorsunuz?tşk ederim şimdiden
Canım ben daha aşılama aşamasındayım. Galiba sen tüp bebek tedavisindesin. Yazını gördüm ama bilmediğim için yardımcı olamıyorum. İnşallah yardımcı olan bir arkadaş çıkar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?