İnanlmaz Bir falcıya baktırdım

meralcamlik

Üye
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2012
13
0
16
İzmir
Kızlar bir iş görüşmesi için 1 haftalık amerikaya gittim. Orda bir falcıya fal baktırdım gerçi falcımı denir büücümü denir medyummu denir kahinmi deir ben sadece filmlede olur sanırdım böyle şeyleri.
İzmirde bir falcının söylediği bir iş teklifi olayı vardı ve dediği tarihte çıktı bende hem bayram tatili hemde bu yeni iş olaını görüşmek üzere bir kaç uzmanla birlikte amerika virginia eyaletine gittim. iş görüşmeleri falan filan derken kendimizi ordan tanıdığımız bir kaç bayanla birlikte muhabbet arasında dedimki benim burda iş görüşmesini yapacağımı bir falcı bildi der demez ben seni şimdi bir yere götürücem dedi dünyada gittiğin gidebileceğin en iyi medyum ve kahinidir kendisi dedi. E bende fal olayına bayılıyorum kendimden geçiyorum bu zaad galiba tamam dedim. bizi bir pub tarzı biryere götürdü orda bir kaç adamla birşeyler konuştu sonra yanımıza geldi elimizde kamera telefon fotoğraf makinası ne varsa bu beylere bırakın dedi ve gelin dedi. önce baya bir korktuk sonuçta bilmediğimi bir yerdeyiz ve amerikadan bahsediyoruz bayağı bir korku saldı içimizi ama adrenalin ve heyecan korkumuzu bastırdı ok dedik bakalım ne olcak. Böyle bizi arka odalardan geçirip bodrum gibi yer altında bir yere getirdiler. Herkesi almıyolarmış sadece referansla oraya girilebiliyormuş bizde orda tanıdığımız bayan vasıtasıyla girdik falcının yanına. kadın simsiyah elbiseli bembeyaz upuzun saçlı upuzun tırnaklı bildiğiniz çizgifilmlerdeki kötü cadı karakterlerinden fırlamış biri gibi önünde kocaman bir kristal küre etrafta yanan meşaleler inanılmaz bir yer. daha merhaba demeden ne oldu işi kabul ettinmi asyalı dedi orda zaten film koptu bende. kadın kristal küreye bildiğiniz 15 dakika kitleniyor ve sizin resmen secerenizi önce bir çıkartıyor kağıda yazıor ve elinize veriyor nereli oluğun annenin babanın ismi varsa kardeşlerinin ismi yaşı doğum yerleri ne iş yaptıkları hepsi bir bir yazılı bir şekilde elinize veriliyor ve soruyor devammı tamammı. Eğer yazdıklarından bir tanesi yanlış çıkarsa seansı orda bitiriyormuş ve bağlanamadım diye paranızı iade edip gönderiyormuş sizi. ben şok halinde devam dedim ve kadının söyledikler olacakları herşeyi ama herşeyy tam 2buçuk saat okadar ayrıntılı bir şekilde anlattıki resmen küçük dilimi yuttum. ne kahve ne kart ne tarot ne in ne cin ne soru ne konuşma hiçbirşey yok. sadece kristal küre 15 dakika beleme ve herşey elinize yazılı bir şekilde veriliyor. inanılmaz birşeydi inanılmaz ötesi. Ben birdaha ordan sonra falcıya gidip geleceği geçmişi öğrenmeye falcılara gitmiycem sadece kafa dağıtmak için kendimi şımartmak için gidicem. e tabi böyle bir faldan sonra bu bize bayağı bir tuzluya mal oldu harcırah paramızın yarısını kadına verdik ama fazlasıyla deydi. ve şunu anladım kızlar kristal küre diye birşey hakikaten varmış ben orda bunu anladım :) ülkemizdeki para taciri falcılara duyrulur (işini iyi yapanlar hariç) :))

Geleceği bilen falcılara gitmeyeceğim artık derken ?
Gaybı birtek yüce rabbim bilir...Şirk'e giriyor yazdığınız, aman dikkat lütfen...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…