İnanılmaz Kolay French Yapımı :)

şoktayımmkızlarr gerçekten çok kolaymış ben bantlarla falan uğraşıyordum ya Gerçekten teşekkür ederim konuyu açtığınız için

çok çok teşekkürler... çok basıtmiş hergun french yapıyorum süppeerr oluyor ...

Ula bir tek ben yapamıyorum kanımca bu kolay frençi.Darmadağın oluyor oje yav

Ula bir tek ben yapamıyorum kanımca bu kolay frençi.Darmadağın oluyor oje yav

Püf noktası çok uzun olmayan tırnaklar sanırım Kuzenimin tırnaklarında ilk denediğimizde muazzam oldu sonra 1 hafta kadar sonra bi daha yaptık hiç kısaltmamıştı tırnaklarını beceremedik düzgün olsun diye kaç kere silip yptık Bi de önerim eline sürdüğün ojeyi uzun tut daha güzel oluyor. Öptüm sevgiler

çok güzel anlatmışsın emeğine sağlık
böyle kolay geliyor ama ben kesin elime yüzüme bulaştırırım

çok seviyorum bu french i ama yapmak için bayağı zamanımı alıyordu..burdan görüncee şaşırdım vallaaa..
ilk işim en kısa zamanda yenilemek tırnağımı...
paylaşım için çok teşekkürler

hiçbir şekilde frenchi beceremiyorum. bunu deneyeceğim. teşekkürler.

İlk mesaja bakarak parmağımı ters çevirip çeviriyordum hiç bir şekilde olmuyordu. meğer parmağı dik tutmak gerekiyormuş sonraki fotolardan gördüm

süpermiş bu yöntem french için kuaföre gitmeye gerek yok

evet bunu duymuştum. hatta denedim ama ojem bayat olduğu için düzgün olmamıştı. yeni ojemle tekrar denicem.

gerçekten çok pratik duruyor ama ben normalini daha çabuk yapıyorum ya :)
bunu beceremem eminim..
normali 5 dakikamı almıyor çok güzel oluyor
alştğımdan herhalde

Son düzenleme:
ben bile yaptıysam bunu herkes yapabilr ayy çok rahat çok pratik bayıldım valla

son zamanlarda denk geldiğim en faydalı başlık ilan ediyorum bunu:))
zira bantlarla düzgün kusursuz yapıcam diye uğraşırken 1 buçuk saatimi harcadığım için çok sevdiğim halde üşencimden kırk yılda bir yapıyordum çok tuttum bu fikri:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…