• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İnanılmaz Kolay French Yapımı :)

şoktayımmkızlarr :53: gerçekten çok kolaymış :D ben bantlarla falan uğraşıyordum ya :27: :52: Gerçekten teşekkür ederim konuyu açtığınız için :42: :42: :21:

Ula bir tek ben yapamıyorum kanımca bu kolay frençi.Darmadağın oluyor oje yav:ssz:

Ula bir tek ben yapamıyorum kanımca bu kolay frençi.Darmadağın oluyor oje yav:ssz:

Püf noktası çok uzun olmayan tırnaklar sanırım :52: Kuzenimin tırnaklarında ilk denediğimizde muazzam oldu sonra 1 hafta kadar sonra bi daha yaptık hiç kısaltmamıştı tırnaklarını beceremedik düzgün olsun diye kaç kere silip yptık :9: Bi de önerim eline sürdüğün ojeyi uzun tut daha güzel oluyor. Öptüm sevgiler :16:

çok güzel anlatmışsın emeğine sağlık
böyle kolay geliyor ama ben kesin elime yüzüme bulaştırırım :1::1:

çok seviyorum bu french i ama yapmak için bayağı zamanımı alıyordu..burdan görüncee şaşırdım vallaaa..
ilk işim en kısa zamanda yenilemek tırnağımı...
paylaşım için çok teşekkürler :16::16:

Öncelikle ihtiyacımız olan kulak çubuğu( kalıntıları temizlemek için) ,aseton , beyaz oje vee rakı beyazı oje :)
Eki Görüntüle 473549
Benim tırnaklarım genelde bakımlı değil bu yüzden bu yöntem benim kurtarıcım oluyor eğri büğrü tırnaklarım insana benziyor :)
Eki Görüntüle 473551
Öncelikle beyaz ojemizi herhangi bir elimizin baş parmağının ayasına fazla ince olmayacak şekilde sürüyoruz..
Eki Görüntüle 473552
Dada sonra tırnağımızın en uç köşesinden başlayarak çevirerek elimizdeki ojeye buluyoruz. Zaten çok kalın bir tabaka oluşmadığı için tırnağımızı berbat etmiyor.Ha bu arada sürdüğümüz tabakanın en altından başlıyoruz yoksa parmak uçlarımızda oje olur :) Sadece en uçları boyanıyor ve elinizi titretmezseniz inanılmaz muntazam oluyor :32:
Eki Görüntüle 473566
Buda ojemden kalan :)
Eki Görüntüle 473567
Bunlarda tek kat rakı beyazı cila sürdüğüm tırnaklarım.Serçe tınağımdaki tam kurumadığı için dağılmış :) Biraz aceleye geldi kusura bakmayın :52:
Eki Görüntüle 473569 Eki Görüntüle 473570 Eki Görüntüle 473571
Normalde çok güzel oluyor ama idare ediverin :) Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana..

hiçbir şekilde frenchi beceremiyorum. bunu deneyeceğim. teşekkürler.

İlk mesaja bakarak parmağımı ters çevirip çeviriyordum hiç bir şekilde olmuyordu. meğer parmağı dik tutmak gerekiyormuş sonraki fotolardan gördüm:D

süpermiş bu yöntem french için kuaföre gitmeye gerek yok :34:

evet bunu duymuştum. hatta denedim ama ojem bayat olduğu için düzgün olmamıştı. yeni ojemle tekrar denicem. :34:

gerçekten çok pratik duruyor ama ben normalini daha çabuk yapıyorum ya :)
bunu beceremem eminim..
normali 5 dakikamı almıyor çok güzel oluyor
alştğımdan herhalde :12:

Son düzenleme:
ben bile yaptıysam bunu herkes yapabilr ayy çok rahat çok pratik bayıldım valla :21::21:

son zamanlarda denk geldiğim en faydalı başlık ilan ediyorum bunu:))
zira bantlarla düzgün kusursuz yapıcam diye uğraşırken 1 buçuk saatimi harcadığım için çok sevdiğim halde üşencimden kırk yılda bir yapıyordum çok tuttum bu fikri:)

Back