Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
şoktayımmkızlarr gerçekten çok kolaymış ben bantlarla falan uğraşıyordum ya Gerçekten teşekkür ederim konuyu açtığınız için
Ula bir tek ben yapamıyorum kanımca bu kolay frençi.Darmadağın oluyor oje yav
kolay kolay bir iki kere deneyince alışıyor insançok güzel anlatmışsın emeğine sağlık
böyle kolay geliyor ama ben kesin elime yüzüme bulaştırırım
Ben de bugün deniycem:)teşekkürşler
Öncelikle ihtiyacımız olan kulak çubuğu( kalıntıları temizlemek için) ,aseton , beyaz oje vee rakı beyazı oje :)
Eki Görüntüle 473549
Benim tırnaklarım genelde bakımlı değil bu yüzden bu yöntem benim kurtarıcım oluyor eğri büğrü tırnaklarım insana benziyor :)
Eki Görüntüle 473551
Öncelikle beyaz ojemizi herhangi bir elimizin baş parmağının ayasına fazla ince olmayacak şekilde sürüyoruz..
Eki Görüntüle 473552
Dada sonra tırnağımızın en uç köşesinden başlayarak çevirerek elimizdeki ojeye buluyoruz. Zaten çok kalın bir tabaka oluşmadığı için tırnağımızı berbat etmiyor.Ha bu arada sürdüğümüz tabakanın en altından başlıyoruz yoksa parmak uçlarımızda oje olur :) Sadece en uçları boyanıyor ve elinizi titretmezseniz inanılmaz muntazam oluyor
Eki Görüntüle 473566
Buda ojemden kalan :)
Eki Görüntüle 473567
Bunlarda tek kat rakı beyazı cila sürdüğüm tırnaklarım.Serçe tınağımdaki tam kurumadığı için dağılmış :) Biraz aceleye geldi kusura bakmayın
Eki Görüntüle 473569 Eki Görüntüle 473570 Eki Görüntüle 473571
Normalde çok güzel oluyor ama idare ediverin :) Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana..