• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İnanılmaz Kolay French Yapımı :)

Bryce

Zilli
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2011
392
2
66
Öncelikle ihtiyacımız olan kulak çubuğu( kalıntıları temizlemek için) ,aseton , beyaz oje vee rakı beyazı oje :)
$IMG_20120727_134833.jpg
Benim tırnaklarım genelde bakımlı değil bu yüzden bu yöntem benim kurtarıcım oluyor eğri büğrü tırnaklarım insana benziyor :)
$IMG_20120727_134943.jpg
Öncelikle beyaz ojemizi herhangi bir elimizin baş parmağının ayasına fazla ince olmayacak şekilde sürüyoruz..
$IMG_20120727_135028.jpg
Dada sonra tırnağımızın en uç köşesinden başlayarak çevirerek elimizdeki ojeye buluyoruz. Zaten çok kalın bir tabaka oluşmadığı için tırnağımızı berbat etmiyor.Ha bu arada sürdüğümüz tabakanın en altından başlıyoruz yoksa parmak uçlarımızda oje olur :) Sadece en uçları boyanıyor ve elinizi titretmezseniz inanılmaz muntazam oluyor :32:
$IMG_20120727_135839.jpg
Buda ojemden kalan :)
$IMG_20120727_140002.jpg
Bunlarda tek kat rakı beyazı cila sürdüğüm tırnaklarım.Serçe tınağımdaki tam kurumadığı için dağılmış :) Biraz aceleye geldi kusura bakmayın :52:
$IMG_20120727_140200.jpg $IMG_20120727_140213.jpg $IMG_20120727_140218.jpg
Normalde çok güzel oluyor ama idare ediverin :) Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana..

ben yıllardır bu yöntemi kullanırım. gerçekten çok pratik :32:

aaaaaaaaaaa süpermiş..
denicem bunu...
teşekkürler paylaştığın için...

Benide bir arkadaşım aydınlatmıştı ve herkes çok beğeniyor görünce :52:

akandeniz'cim rica ederim :)

hepsini tek tek çeviricem değil mi :) önce serçeden mi başlim napim sabah ilk iş bunu denicem .teşekürlerrrrrrr canım:38:

hepsini tek tek çeviricem değil mi :) önce serçeden mi başlim napim sabah ilk iş bunu denicem .teşekürlerrrrrrr canım:38:

Güle güle kullan canım tırnaklarında parçalansın :1: evet hepsini tek tek çeviriyoruz ben işaretten başlıyorum işaret parmağım hoşuma gidiyor :1:

keşke videolu olsaydı. .nerde hata yapıyorsam ,tırnaklarım hep boya oldu :50: nyse fikir için teşekkürler ..

$dfe.jpg
$4.jpg $5.jpg

Canım bir çok blog paylaşmış ben birinden aldım tek başıma yaptığım için çevirirken çekememiştim burda çekilmişi var

Son düzenleme:
çok sağol canım ya emek verip başka fotolar bulmuşsun :46: bi daha akşam deneyim becerirsem kendi denememin fotosunu koyarım:34:

Aaaa :D Ben frenchi anca 1 saatte yapabildiğim için şu an çok şaşırdım :D :D
Çok özen göstererek yapmaya çalışıyorum ya o yüzden uzun sürüyor.
Bu yöntemi deneyeceğimm evet nişanımda french yapmayı düşünüyordum çook tşşkler :)))

Aaaa :D Ben frenchi anca 1 saatte yapabildiğim için şu an çok şaşırdım :D :D
Çok özen göstererek yapmaya çalışıyorum ya o yüzden uzun sürüyor.
Bu yöntemi deneyeceğimm evet nişanımda french yapmayı düşünüyordum çook tşşkler :)))

sen ne diosun ben sevgilimin doğum gününde tam bir buçuk saat uğraşmıştım :52: kolay gelsinn :)

Ben anlamadım ya. Avcumuza ojeyi sürdükten sonra tırnağın içini mi bulamamız lazım ojeye? :44:

Son düzenleme:
Ben anlamadım ya. Avcumuza ojeyi sürdükten sonra tırnağın içini mi bulamamız lazım ojeye? :44:

Canım baş parmağımızın ayasına sürüyoruz en altına yerleştiriyoruz tırnağımızı ve çevirerek tırnağın ucunu buluyoruz ojeye. Tek kat ince sürersen ince bi french olur bol sürersen daha kalın olun. Ben ince tercih ediyorum daha zarif duruyor.

Back