• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İnanılmaz bir parfüm,eşler bayılacak..

rica ederim avukat adayı aslıcım (bu arada ne zaman avukat oluyon kıss kaydirigubbakcemile2 )
tamam ilk fırsatta koyarım kaydirigubbakcemile5

2. sınıftayım daha cok var anlayacagın canım

Parfümden bahsederken cok kalıcı kullandıgım en kalıcı parfüm falan dedin ya icim gitti valla dün geceden beri merak ediyorum neymis bu parfüm diye takip edecegim konunu ins. ögreniriz ismini

krem parfümler genelde tense yağlı bir his bırakır cilt tipi zaten ermer,karma/yağlı olanlarda da hemen uçar bilgilerinize .......

istanbulda var da burda varmı acaba sormam gerekir
uzun süre dayanır demi krem gibiyse?ayrıca kokusu nasıl çiçek falan mı yoksa çeşit var mı

Junaid perfumes olarak geciyor ve shear yazan bi tane esime aldim süper ha satilan yer cevahir alisveris merkezinde var standi
Avrupa yakasinda mecidiyeköyde....krem parfum o bahsediln alkolsüz 55 lira faln evet süper aslinda vanilya kokusu cok bu parfumlerde...

o kadar övmüşsün kiii çok merak ettim şimdi kokusunu CADIARZU yurt dışından halamın getirdiği bi krem parfümüm vardı ve süperrr kalıcıydı ne yazıkki bitti :çok üzgünüm: şimdi bende bundan almak istiyorum ama istanbula yazın gelebilecem...ozamana kadar devam edermi acaba satışları...iyisimi sen bizim için bir sor bakalım netten alabilirmiyiz diye olmadı sen bunlardan topluca al, burda ticarete başla ilk müşterilerin justhelena ve ben oluruz :sm_cool:

Bu cevahir avm de var stand olarak nette de junaid yazarsaniz cikiyor zaten 55 lira 2 gun once inceledim baktim esime aldim bi tane denedim sonrada onu kendime alicam gercekten süper cok kalici

Back