arkadaş arapça olduğu için ismini okuyamıyorum demişti...
Tüh yaa bende ankaradayımmm çok merak ettim ben bu parfümü napcaz şimdiii senağlama
ayyy canım yaa Town center e gidince sorcam bakalım başka şube açmayı falan düşünüyolar mı internetten sipariş verebiliyorlar mı diye sizler için.:teselli:
Teşekkürler kısmenddd...:1hug: çok sevinirim yaa..bi de bu parfüm kremi aynı parfüm gibi vücudumuza kullanılan yerleremi sürülüyoo?? ben hiç krem şeklinde parfüm ne gördüm ne kullandım daa:çok üzgünüm:
ankaraya da gönderebilirler mi canım bu krem parfümü kargoyla? bizim için öğrenebilir misin? bir de bu krem parfümün fiyatı nedir?
Kısmendcigim parfümün isminin yazdıgı yerin büyük bir fotosunu koyabilir misin ben arapca biliyorum az cok yani kuran okuyabiliyorum büyük ihtimal harekesiz yazıyordur parfümün ismi ama yine de deneme yanılma yoluyla bulabiliriz diye düsünüyorum emin degilim ama zahmet olmazsa lütfen koy canım cok merak ettim ayrıca bu güzel ürünü bizimle paylastıgın icin tesekkür ederim..
[/URL][/IMG]Kızlar haftasonu Bakırköy de Town center avm de bir parfüm keşfettim ama hem çok güzel kokuyor hem de çok estetik ve kullanışlı..fotolarını da ekliyorum görün diye,çantanızda taşıyıp kullanmak istediğinizde elinizle azıcık sürüyorsunuz,dubai den gelmiş ve misler gibi kokuyorsunuz ve o kadar kalıcı ki!Eşim bayıldı diyebilirim.makyaj aynası gibi çok tatlı yaa..Herkese tavsiye ederim,eşleriniz bayılacak kaydirigubbakcemile2 [/URL][/IMG][/IMG][/IMG] fiyatı 25 tl. kapağını açınca koku yayılıyor yaa sürekli süresim geliyor:)
Türkiye'de sadece Town center deki en alt kattaki yerde satılıyormuş arkadaşlar.
gıssmat , town da bady den mi aldın ?
nerden aldın?
gaça aldın?
hele yazıver bebişim..ahşam b.köydeyim bi uğrayam oraya..
bebişim daha önce yazmış ıdım ama görmemişsin kopyaladım aynı yazıyı tatlum
valla bu yer town center ın en alt katında yani girişin altındaki katta değirmen cafe var galiba ortada, onun tam arkasında hani kozmetik firmaları orta alanda küçük kapalı bir alanda satış yapıyor ya onun gibi.syed junaid kozmetik di galiba ya da böyle bişeydi adı.ama parfümün üstünde dubai den geldiği için arap harfleri var okuyamıyorum.fiyatı 25 tl
heee bildim orayı..migros çin alt kata inmeden köşede hemen..
hihoyyyt hihoyyyt
timem ahşamınan ordayum işallah sositososito
heee bildim orayı..migros çin alt kata inmeden köşede hemen..
hihoyyyt hihoyyyt
timem ahşamınan ordayum işallah sositososito
kızz sende amma meraklısın beeee,, hemencik gidip bakıyoonnn :jeyyar:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?